Vilniečius apstulbinusi „Antis“ Kaunui žada dar įspūdingesnį šou

Vos spėjusi atgauti kvapą po pirmadienį įvykusio grandiozinio šou Vilniuje „Anties“ jubiliejinių koncertų komanda jau ruošiasi naujamečiam koncertui, kurį trečiadienį dovanos savo gerbėjams Kaune. Pranokusi bet kokius „Siemens" arenoje susirinkusių žiūrovų lūkesčius „Antis“ patikino savo 30-mečio koncertui Kaune paruošusi dar daugiau įspūdingų staigmenų.

"Koncertas Vilniuje ir po jo užgriuvę sveikinimai – geriausias įrodymas, kad stengėmės ne veltui", - sakė A.Kaušpėdas.<br>D.Umbraso nuotr.
"Koncertas Vilniuje ir po jo užgriuvę sveikinimai – geriausias įrodymas, kad stengėmės ne veltui", - sakė A.Kaušpėdas.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 30, 2014, 3:56 PM, atnaujinta Jan 17, 2018, 9:41 PM

„Prieš trisdešimt metų naujametę naktį sugroję pirmąjį „Anties“ koncertą Kaune negalime į jį grįžti tuščiomis. Į koncertus įdėjome visus save ir dar daugiau, pasikrovėme ypatingos energijos iš savo gerbėjų koncertuose Šiauliuose ir Vilniuje, taigi į Kauną atvešime ne tik geriausias grupės dainas, įspūdingiausius šou efektus, bet ir šventinę nuotaiką“, – sakė „Anties“ lyderis Algirdas Kaušpėdas.

Tai gali patvirtinti tūkstančiai gerbėjų, Vilniaus ir Šiaulių arenose kartu su „Antimi“ sausakimšose salėse traukę žymiausias grupės dainas ir aikčioję iš nuostabos po visų ugnies šou efektų, įspūdingų vaizdo projekcijų ir intriguojančiais, nuolat besikeičiančiais kostiumais vilkinčių koncerto herojų pasirodymų. Po jubiliejinio koncerto Vilniuje liaupsės „geriausiam iki šiol muzikos šou Lietuvoje“ pasipylė ir iš muzikos kritikų.

Daugiau apie koncertą galite paskaityti čia, o daugybę įspūdingų nuotraukų pamatyti čia.

„Kuomet trisdešimtmečio darbą reikia sutalpinti į dvi valandas, bet norisi sukurti kažką „antiško“ ir ypatingo, kyla grėsmė persistengti. Tačiau vakarykštis koncertas Vilniuje ir po jo užgriuvę sveikinimai – geriausias įrodymas, kad stengėmės ne veltui. Tikimės, kad ir Kauno publika tai įvertins ir kad šis Naujųjų metų sutikimas gerbėjams bus išties įsimintinas“, – kalbėjo A.Kaušpėdas.

Be legenda jau tapusių šou simbolių, tokių kaip gigantiška antis, scenoje užsilieposnojęs žmogus, žiūrovams virš galvų skraidantis paslaptingas karstas ar įspūdingo dydžio degtinės butelis, Kaune susirinkusiai publikai „Antis“ dovanos ir išskirtinį naujametį fejerverką.

Jubiliejinius „Anties“ koncertus „Zombiai atrieda atidunda!” režisuoja Emilis Vėlyvis, sukūręs pelningiausią visų laikų lietuvišką filmą „Redirected / Už Lietuvą!“. Naujai suskambusias „Anties“ dainas atlieka jaunosios Lietuvos scenos žvaigždės Justė Arlauskaitė-Jazzu, Merūnas Vitulskis ir Rafailas Karpis. Iš viso prie šio koncerto įgyvendinimo dirba beveik šimto žmonių kolektyvas.

Paskutinis šventinis grupės „Antis“ trisdešimtmečio šou gruodžio 31 d. ruošiamas Kaune, „Žalgirio“ arenoje. Bilietais į renginį prekiauja „Tiketa“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.