Albumo apžvalga. „Take That“ „III“

Albumo viršelis.
Albumo viršelis.
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

2015-01-04 14:02, atnaujinta 2018-01-17 01:56

2005-aisiais į sceną grįžusios britų grupės „Take That“ (jos koncertą, beje, Naujųjų proga rodė „Lietuvos ryto“ TV) karjera klostosi keistai. Grįžo didžiulis populiarumas, 2010-aisiais vienam albumui ir koncertams stadionuose prisijungė buvęs grupės narys Robbie Williamsas. Bet tada jis vėl išėjo, o dabar viskas dar įdomiau.

Mat prieš šio albumo išleidimą grupę paliko ir dar vienas narys - Jasonas Orange'as. Tad dabar „Take That“ pirmą kartą istorijoje liko trise - tai liudija ir šio disko pavadinimas.

Viskas baigta? Piktavaliai puolė taip kalbėti, bet kiek paskubėjo. „III“ pakilo į pirmąją britų „topų“ vietą, bilietai į grupės koncertus graibstomi. Mat išliko esminis „Take That“ sėkmės alchemikas - pagrindinis vokalistas ir kompozitorius Gary Barlow, sugebantis per penkias minutes parašyti dainą, kurią visiems norisi niūniuoti metus.

Tokios čia - beveik visos. Ir beveik visos - labai pakilios, linksmos, tobulai tinkamos vakarėliui ir modernumą suderinančios su senamadiškomis popmuzikos melodijomis. Pabandykite nešokti, kai skamba „Into The Wild“ ar „Lovelife“. Bus sunku.

Yra ir pora baladžių su didingais priedainiais („Freeze“ ir „Portrait“) - dar viena šios grupės vizitinė kortelė. Garsiai apie tai niekas nekalba, bet G.Barlow su savo bendražygiais muzikos reikaluose yra pranašesni už R.Williamsą.

Tačiau pralaimi scenos žavesio, mokėjimo bendrauti su žiūrovais varžybas, o jos šiais laikais daug lemia. Ar šis „Take That“ etapas yra sėkmingas, bus galima spręsti po koncertų. Albumas tikrai nuteikia optimistiškai.

Įvertinimas - 8 iš 10.

„Take That“ klipas „These Days":

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.