Rusų muzikantams vėl problemos: MakSim nukelia šou Lietuvoje

Maksim koncertai nukeliami į gegužės mėnesį.
Maksim koncertai nukeliami į gegužės mėnesį.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 14, 2015, 12:18 PM, atnaujinta Jan 16, 2018, 3:24 AM

Pirmąją vasario savaitę Lietuvoje turėjusios koncertuoti Rusijos popmuzikos scenos princesės MakSim koncertai atidedami iki gegužės mėnesio. Dainininkės koncertai įvyks gegužės 1 dieną Vilniuje, „Siemens“ arenoje ir gegužės 2 dieną Klaipėdoje, „Švyturio“ arenoje.

Naujienų portalas lrytas.lt primena, kad Lietuvos publika gruodį nesulaukė ekstravagantiškojo Rusijos atlikėjo Boriso Moisejevo. Koncertai Vilniaus „Siemens“ ir Klaipėdos „Švyturio“ arenose buvo atšaukti. Gruodį vykstant daugybei įvairių renginių į Rusijos žvaigždės koncertą neparduota pakankamai bilietų.

Perkėlimo priežastys - techninės

„Atlikėjos pasirodymai perkeliami tik dėl techninių priežasčių. Šis turas jau buvo suplanuotas, tačiau įvertinę užimtumą atlikėjos vadybininkai paprašė atidėti pasirodymą iki gegužės mėnesio“, - situaciją komentuoja koncertus Lietuvoje organizuojančios agentūros „Barrington“ renginių vadovas Tautvydas Juzėnas.

„Įvertinę visas aplinkybes – sutikome su atlikėjos vadybininkų pasiūlytomis datomis. Jei koncertas būtų organizuojamas anksčiau numatytomis datomis didelė tikimybė, kad koncertas nepateisintų visų atlikėjos gerbėjų lūkesčių. Prieš tai numatytos koncertų datos – labai įtemptas laikotarpis, kurio metu atlikėja praktiškai neturės laiko poilsiui. Tam, kad koncertai būtų nepriekaištingi – perkeliame koncertų datas“ – komentuoja renginio organizatorius T.Juzėnas.

Renginio organizatoriai įvertindami tai, kad pasikeitusios koncertų datos daliai žiūrovų gali būti netinkamos – gražins pinigus už įsigytus bilietus, laikotarpiu nuo 2015 m. sausio 19 d. iki 2015 m. vasario 16 d. Pinigus už įsigytus bilietus bus galima susigrąžinti bilietų įsigijimo vietose, arba susisiekus su bilietų platintoju atstovais („bilietai.lt” – dėl Klaipėdoje organizuojamo koncerto, „Tiketa“ – dėl Vilniuje organizuojamo koncerto). Anksčiau įsigyti bilietai lieka galioti ir naujomis koncertų datomis.

Į Lietuvą sugrįžtanti dainininkė MakSim – viena populiariausių Rusijos atlikėjų. Ji išleido 4 albumus, kurių net du Rusijos topuose užėmė pirmąsias vietas. Ji jau yra pardavusi daugiau nei 5 milijonus albumų, o jos dainos Rusijos radijo stotyse TOP 1 poziciją pelnė mėnesiams. Ji vienintelė atlikėja, kurios singlas „Nezhnost“ net devynias savaites iš eilės išsilaikė pirmoje topų pozicijoje.

Praėjusiais metais atlikėjai sukako vos 31-eri, tačiau savo apdovanojimų kolekciją ji gali lyginti su visų Rusijos scenos veteranų trofėjais. Ji turi net 19 geriausio disko įvertinimų, 12 „Auksinio Gramofono“ apdovanojimų, o MTV Rusijos muzikos apdovanojimuose ji triumfavo tris kartus. Ir tai tik dalis MakSim laimėtų apdovanojimų.

Rusijos scenos princesė MakSim Lietuvoje koncertuos gegužės 1 ir 2 dienomis. Atlikėja pasirodys didžiausiose „Siemens“ ir „Švyturio“ arenose Vilniuje bei Klaipėdoje. Bilietai platinami visose „Tiketa“ ir „Bilietai.lt“ kasose bei internete www.tiketa.lt ir www.bilietai.lt.

„Barrington“ – renginių organizatorius Lietuvoje, kuriantis nepamirštamas emocijas savo klientams. Artimiausi „Barrington“ renginiai – šansonų karaliaus Michailo Šufutinskio koncertai kovo 13 dieną Klaipėdoje ir kovo 14 dieną Vilniuje bei 14-tasis RusRadio.lt gimtadienio koncertas kovo 20 dieną Vilniuje ir kovo 21 dieną Klaipėdoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.