Grupei „Kitokios“ atsibodo skandalai - jos keičia pavadinimą

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 15, 2015, 12:01 PM, atnaujinta Jan 16, 2018, 12:42 AM

Atrodo, kad karas dėl pavadinimo tarp buvusių grupės „Kitokios“ narių pagaliau baigėsi. Visiems iki gyvo kaulo atsibodę konfliktai dėl grupės „Kitokios“ pavadinimo pagaliau pasiekė finišo tiesiąją. Grupės „Kitokios“ įkūrėja Renata Klimaitytė nusprendė nebesivelti į skandalus ir pakeisti savo kuruojamos grupės pavadinimą.

Nuo šios dienos merginų sceninis vardas bus – „Sirenos“. Naująjį vardą merginos sieja su mitologiją. Buvo visokių minčių ir pasiūlymų, tačiau merginos  vieningai pasiliko prie šio, visoms jis labai patiko. Šia proga jau „Sirenos“ pristato naują dainą pavadinimu „Sudie“.

„Tiesiog dovanoju šį pavadinimą („Kitokios“), grupę prieš du metus išdavusioms ir jį pasisavinusioms merginoms. Kadangi buvusios kolegės nenustoja provokuoti visokiais veiksmais, o mūsų grupės veiklos nors ir tuo pačiu pavadinimu stipriai skiriasi, mes nebenorime veltis į skandalus ir tiesiog keičiame pavadinimą.

Turiu galvą ant pečių ir stiprią bei talentingą komandą. Svarbiausia yra komanda tada niekas ir nebaisu. Atrodo atradau savo sielos ramybę, matau didelį potencialą grupės darbuose ir stiprų komandinį ryšį, tai yra svarbiausia“, – kalbėjo grupės įkūrėja Renata Klimaitytė.

„Nauja daina dviprasmiška. Mes paliekame praeitį už durų ir atveriame duris naujai ateičiai, kurioje viską versime iš naujo ir mūsų istorija prasidės nuo balto lapo. Kita dainos reikšmė, ta, jog kartais gyvenime būna taip, kad du žmonės nors ir myli vienas kitą, tačiau negali būti kartu.

Kad ir kaip skaudėtų širdį, vienam reikia uždaryti duris ir išeiti. Lieka tik prisiminimai, ašaros, sužeista širdis ir paskutinė viltis vėl pakilti iš naujo.

Visame šiame pavadinimų seriale mes buvome ir likome teisios. Šiai dienai mes esame laimėtojos. Mums rūpi grupė, koncertinė veikla, o dviejų skirtingos veiklos grupių tuo pačiu pavadinimu būti nebegali. Labai gera yra lietuvių patarlė: „Duok... kelią..“.

Juk gyvenime taip yra, jei kažkas tau nepatinka ir tempia kaip inkaras žemyn, neleisdamas judėti į priekį – reikia paleisti, atsisakyti ir eiti toliau nauju keliu“, – kalbėjo grupės narė Alvyda Chmelevskytė.

„Tai ne šiaip perversmas grupės pavadinimo istorijoje, gerokai pasipildė ir komanda. Su muzikos prodiuserių pagalba sustiprinome ir paruošėme naują muzikinę programą, prie naujojo mūsų grupės įvaizdžio dirba ir toliau dirbs labai didelė komanda.

Prie „Sirenų“ debiuto prisidėjo mados namai MOLČI, visažistė Gintarė Kukanauskaitė, plaukų stilistė Monika Poškutė iš Make up and Sugar ir kiti. Mūsų pajėgos stipriai pasipildė.

Stengsimės daryti tai ką kažkada dar pačioje pradžioje buvau užsibrėžusi padaryti – ne tik garsią, bet ir kokybišką grupę. Pokyčių bus ir viską ką mes atliksime gerai, bus tik mūsų, visur kur klysime, bus taip pat mūsų. Tiesiog nieko nereikės dalintis“, – draugę papildė Renata Klimaitytė.

  „Reakcijų bus visokių, bet mes juk judame į priekį ir kuriame naują istoriją, todėl tikime kiekvienu žingsniu. Be abejo, gerbėjams gali kilti nuostaba, dvejonės ir galbūt nusivylimas, nes žmonės dažnai bijo pasikeitimų, o mes atvirkščiai su dideliu patirties bagažu įrodysime, kad dažnai pasikeitimai motyvuoja stiebtis ir tobulėti didesniu pajėgumu.

Turint šalia nuostabias grupės nares, nėra nieko baisaus ir neįveikiamo. Mes kaip niekada tikime viskuo ką darome ir žinome, kad niekas kitas kaip buvimas savimi ir nuoširdumas, pasibels į kiekvieno klausytojo duris.

Einame viena linkme, tobulėjame kartu ir matome šios grupės ateitį, todėl laiko apie baimes nėra net kada pagalvoti. Norime atsiriboti nuo tuščių dalykų. Pradedame rašyti ir kurti naują grupės istoriją“, – kalbėjo trečioji grupės narė Gintarė Mackelaitė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.