Per „Super Bowl“ finalą Katy Perry nustebino net visko mačiusius

Dainininkė Katy Perry sekmadienį stulbino per amerikietiškojo futbolo

Katy Perry pasirodymo akimirkos.<br>AP nuotr.
Katy Perry pasirodymo akimirkos.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Feb 2, 2015, 9:57 AM, atnaujinta Jan 14, 2018, 9:44 AM

K.Perry į Finikso universiteto stadioną Glendeile Arizonoje įjojo ant didžiulio liūto degančiomis akimis, dainuodama savo megahitą „Roar“ ir vilkėdama suknelę su liepsnų piešiniais. 

30 metų žvaigždė trumpai duetu padainavo su roko legenda Lenny Kravitzu: jiedu aistringai atliko „I Kissed A Girl“ – vieną pirmųjų K.Perry hitų. 

Minia džiūgavo per kitą segmentą, kai K.Perry dainavo „California Gurls" tarp negyvenamos salos dekoracijų – su palmėmis ir šokėjais ryklių bei paplūdimio kamuolių kostiumais. 

„Super Bowl“ pertraukos šou jau yra tapęs pamatyti privalomu renginiu, kuris generuoja puikius reitingus ir, kartais, netikėtus prieštaringus vertinimus, kaip, pavyzdžiui, tada, kai Janet Jackson 2004 metais netyčia patyrė „drabužių sutrikimą“ ir žiūrovai pamatė nuogą jos krūtį arba kai per Prince'o šou 2007 metais keisto pavidalo gitara metė falo formos šešėlį. 

12,5 minutės trukęs K.Perry pasirodymas nesukėlė jokios tokio pobūdžio kontroversijos ir reakcija socialinėje žiniasklaidoje atrodo daugiausia pozityvi. Daugelis vartotojų giria jos „gyvą“ dainavimą, šokėjus ir tris pademonstruotus kostiumus. 

Aktorė Anna Kendrick savo komplimentus pasiuntė per „Twitter“. 

„Tai oficialu. Katy Perry yra magiška. Visus juokus į šalį, @katyperry, jūsų balsas šįvakar iš tiesų buvo nerealus“, – parašė ji. 

Reperis Snoopas Doggas įsiterpė su tokiu komentaru: „Jei jums buvo įdomu, tai buvau aš su tuo ryklio kostiumu!!“ 

Missy Elliott buvo kviestinė šou žvaigždė ir išnirusi iš tamsos atliko tokius savo hitus kaip „Get Ur Freak On“ ir „Work It“. Sulieknėjusios repo deivės energingas „Lose Control“ itin patiko auditorijai. 

Įspūdingam finalui K.Perry atliko savo hitą „Firework“. Ji užlipo ant platformos su didele žvaigžde, pakilo virš aikštės ir apskriejo stadioną aplink blykčiojant fejerverkams ir entuziastingai sveikinant žiūrovams. 

Per šiemetinį „Super Bowl“ Naujosios Anglijos „Patriots“ rezultatu 28:24 nugalėjo Sietlo „Seahawks“. 

Prognozuota, kad nacionalinės lygos finalą stebės net 15 mln. žiūrovų – maždaug trečdalis visų amerikiečių, kurių daugelis laukė pertraukos šou ir daug diskutavo apie reklamas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.