Premjera: Sasha Songas įrašė dainą su G. Rinkevičiaus dukra

Dainininkas Sasha Songas pristato lyrinę dainą „Aš lauksiu“ iš savo naujojo, greitai pasirodysiančio albumo. Jo pristatymo turą planuojama artimiausiu metu pradėti ir išplėtoti iki didžiųjų koncertų, skirtų muzikinės veiklos dvidešimtmečiui.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-02-02 11:34, atnaujinta 2018-01-14 09:33

Baladė buvo įrašyta su jauna, bet jau puikiai Lietuvos publikai žinoma smuikininke, su pagyrimu baigusia prestižinę Maskvos P.Čaikovskio konservatoriją bei aktyviai dalyvaujančia muzikiniuose projektuose, kuriuose susilieja klasikinė ir populiarioji muzika, džiazo, svingo, soulo muzikos stiliai. Tai Saulė Rinkevičiūtė, įžymiojo diringento Gintaro Rinkevičiaus dukra.

„Man be galo smagu, kad teko pagroti su Sasha Songu. Su juo esame pažįstami jau seniai. Man patinka jo balsas bei jo talentas, todėl tikrai apsidžiaugiau sulaukusi pasiūlymo kartu įrašyti dainą. Tuo labiau, kad pati daina labai graži, smuikas ten labai tinka. Tikiuosi, ateityje su juo įrašysime dar ne vieną dainą“, – sakė S.Rinkevičiūtė.

Dainai žodžius parašė pats atlikėjas, o muzika, jos aranžuote ir įrašymu kartu rūpinosi Žygimantas Skvarčevskis, žinomoje grupėje „Karma“.

„Mano patirtis su grupe jaučiama ir šiame kūrinyje. Jam įrašyti buvo įdėta daug širdies ir naudoti tik gyvi instrumentai, stengiantis išlaikyti kūrinio nuoširdumą ir paprastumą“, – sakė Žygimantas.

Sasha Songas primena, jog tai pirmoji jo baladė po ilgokai trukusių kitų, ekspresyvesnių dainų sukūrimo. Šis kūrinys jau turi naujų, su roku susijusių atspalvių.

„Tokią dainą galima sukurti, kai ją giliai išjauti arba turi pereiti per gyvenimą su tokiu patyrimu, kad ji lietųsi laisvai ir lengvai. Esu labai dėkingas visiems padėjusiems įrašyti šį kūrinį muzikantams, o ypač Žygimantui ir Saulei. Jis puikiai derės mano naujajame, ilgai brandintame albume, bet detaliau apie tai pranešiu šiek tiek vėliau“, – žadėjo dainininkas.

Dainos „Aš lauksiu“ – lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.