V. Baumilos ir M. Linkytės „eurovizinį“ duetą vainikavo bučinys

Antradienio vakarą LRT didžiojoje studijoje buvo filmuojamas jau šeštasis nacionalinės atrankos į 2015-ųjų „Euroviziją“ koncertas. Gerbėjams staigmeną pateikė Vaidas Baumila ir Monika Linkytė – dainininkai vienam vakarui tapo muzikos duetu. Jie atliko dainą „This Time“.

Vaido ir Monikos aistros proveržis patiko ne tik publikai, bet ir komisijai – jos nariai atlikėjams siūlė kartu keliauti į pasimatymą.<br>D.Umbraso nuotr.
Vaido ir Monikos aistros proveržis patiko ne tik publikai, bet ir komisijai – jos nariai atlikėjams siūlė kartu keliauti į pasimatymą.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

Feb 3, 2015, 8:53 PM, atnaujinta Jan 14, 2018, 5:37 AM

Tačiau per šeštadienio laidos transliaciją paaiškėjo, kad staigmenų duetas žiūrovams parengė dar daugiau – dainininkai tiek įsijautė į vaidmenis, kad galiausiai ant scenos jų lūpos susiliejo bučinyje. Dainininkų aistros proveržis, nors ir surežisuotas, patiko ne tik publikai, bet ir komisijai – jos nariai atlikėjams siūlė kartu keliauti į pasimatymą. „Mes jau buvome pasimatyme, makaronus valgėme“, – juokėsi V.Baumila. „Pasimatyme makaronus reikia ne valgyti, o juos kabinti“, – pataisė atrankos vedėjas Arūnas Valinskas.

„Jei vienas jūsų šį vakarą iškris, kitas turėtų pasikviesti jį dalyvauti atrankoje toliau – jau dviese“, – siūlė vertinimo komisijoje dirbantis „Lietuvos ryto“ žurnalistas Ramūnas Zilnys.

Nors žurnalistams Vaidas galimybę dainuoti duetu anksčiau pavadino nesąmone, Monika tuomet tokia kategoriška nebuvo. Atrodo, Vaidą pavyko įtikinti, kad dainuoti dviese – visai ne nesąmonė. Juolab su tokia gražuole, kokia yra Monika.

Dėl teisės atstovauti Lietuvai žinomiausiame pasaulyje dainų konkurse liko kovoti tik penki atlikėjai. Jų pasirodymus žiūrovai LRT televizijos eteryje pamatys šį šeštadienį - transliacijos metu iškris dar du atlikėjai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.