Jubiliejų švenčianti grupė „Patruliai“ pristato naują dainą

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 5, 2015, 5:34 PM, atnaujinta Jan 14, 2018, 12:42 AM

2015-ieji grupės „Patruliai“ kalendoriuje bus pažymėti ypatingai. Prieš dešimtmetį du policijos pareigūnai (dabar jau buvę) ryžosi supurtyti Lietuvos pramogų pasaulio gyvenimą. Ir įsiveržė į jį tikrai ne tvarkos ieškoti. Jau pirmas išleistas albumas tapo platininiu ir sustoti jie neketino. Neketina ir dabar.

Jei švęsti – tai trankiai ir garsiai. Jau kitą savaitę startuoja koncertų turas per Lietuvą su gyvos muzikos programa „10 metų kelyje“.

Grupės nariai Algirdas Radzevičius ir Juozas Butnorius šiuo metu gyvena repeticijų salėje, kur kartu su šiam turui suburtu muzikantų kolektyvu intensyviai ruošiasi artėjančiam koncertų maratonui.

Gyvos muzikos koncertuose „Patruliai“ atliks ne tik senas, jau visiems gerai žinomas dainas, bet ir pristatys naujus, dar negirdėtus kūrinius iš ką tik įrašyto ketvirtojo grupės albumo „10 metų kelyje“.

Atlikėjai žada pateikti ne vieną staigmeną koncertų metu. Visiems žinomi grupės kūriniai įgaus naujų atspalvių ir suskambės visiškai kitaip.

Šiandien jie siūlo išgirsti kūrinį iš naujo „Patrulių“ albumo „10 metų kelyje“ – „Aš mėgstu“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.