Lietuvis Saxtone elektroninę muziką kuria karštojoje Floridoje

„Floridoje ne tik atostogauju ir mėgaujuosi saulės voniomis“, – sako Saxtone.<br>„Meska Music“ nuotr.
„Floridoje ne tik atostogauju ir mėgaujuosi saulės voniomis“, – sako Saxtone.<br>„Meska Music“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 5, 2015, 11:31 AM, atnaujinta Jan 14, 2018, 1:52 AM

Jau antrus metus Floridoje žiemojantis elektroninės šokių muzikos prodiuseris Saxtone pristato naują savo kūrinį „One Love“, kurį visai neseniai įrašė su jauna, Lietuvos publikos širdis jau spėjusia užkariauti atlikėja Catrinah.

Paklaustas, ar į šiltesnius kraštus slėptis nuo lietuviškos darganos išvijo tik šaltis, atlikėjas atsako: „Floridoje ne tik atostogauju ir mėgaujuosi saulės voniomis. Čia atvykau mokytis ir pasisemti naujų idėjų bei įkvėpimo savo kūrybai“.

Šiuo metu Saxtone taip pat rengiasi dalyvauti ir „Winter Music Conference“ renginiuose, kurie kovo mėnesį jau trisdešimtą kartą suburs pasaulio šokių muzikos kūrėjus ir mylėtojus savaitės trukmės seminarams, praktikai bei vakarėliams Majamio paplūdimiuose ir klubuose.

„Winter Music Conference“ – viena puikiausių galimybių plačiau pasidairyti šiuolaikinės šokių muzikos pasaulyje ir sužinoti jo naujienas. Konferencijos renginiai kasmet sutraukia dalyvius ir žiūrovus iš daugiau kaip 70 skirtingų šalių. Visi jie turi ką papasakoti, parodyti, kuo nustebinti. Tokioje aplinkoje sunku išlikti pasyviu. Ji mane įkvėpia ekperimentuoti, kurti, atrasti“, – sako Saxtone.

Kviečiame išgirsti ir įvertinti naująjį Saxtone kūrinį „One Love“, kurį nuo vasario 12 dienos galėsite įsigyti beveik visose elektroninėse muzikos parduotuvėse:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.