„Biplan“ gastroles vainikuos šou futbolo gerbėjams Londone

„Biplan“ naujausią savo albumą pristatys visoje Lietuvoje.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
„Biplan“ naujausią savo albumą pristatys visoje Lietuvoje.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-02-06 10:20, atnaujinta 2018-01-13 23:33

Grupė „Biplan“ pradeda naujo, rudenį pristatyto savo albumo „Visi keliai veda prie jūros“ koncertinį turą. Turo metu vasarį ir kovą grupė apkeliaus visą Lietuvą, o jį vainikuos koncertas Londone kovo 26 dieną. Pirmasis turo koncertas – jau rytoj Palangoje.

Koncertų metu gerbėjai turės progą išgirsti tiek didžiausius naujojo albumo hitus („Amore“, „O mes prie jūros“, „Sapnų gaudyklė (Hey Ya Ho)“, „Kapitonai“, „Iš taško A“ ir „Už laisvę!“), tiek legendines senąsias grupės dainas. Patys muzikantai sako, kad labai pasiilgo savo gerbėjų, kadangi tokio koncertinio turo nerengė jau porą metų.

„Neslepiame, jog mylime savo gerbėjus – visus kartu ir kiekvieną atskirai. Stengėmės bent po vieną koncertą surengti visuose Lietuvos regionuose, kad mus galėtų išgirsti norintys. Mūsų koncertai bus ypatingas pozityvios energijos pliūpsnis, nes scenoje esame pasiruošę visiškai „išsitaškyti“ ir atiduoti visas jėgas. Kviečiame gerbėjus šėlti kartu“, – sako „Biplan“ vokalistas Maksas Melmanas.

Kovo 26 d. Londone koncertinį turą „Biplan“ baigs įspūdingu koncertu „Mūsų širdys pakeliui į Wembley“ legendiniame „Electric Brixton“ klube Londone. Koncerto, kuriame grupė pasirodys kartu su „G & G Sindikatu“, metu „biplanai“ ne tik supažindins grupės gerbėjus Anglijoje su nauju albumu, bet ir kartu laikys kumščius už Lietuvos futbolo rinktinę kovo 27 dienos rungtynėse su Anglijos rinktine legendiniame „Wembley“ stadione.

Prieš koncertą Londone grupė koncertuos įvairiuose Lietuvos miestuose. Šį šeštadienį „Biplan“ koncertuos Palangoje, klube „Vandenis“, vasario 27 d. – Panevėžyje, pokylių namuose „Vasaris“, kovo 7 d. – Druskininkuose, restorane „Kolonada“, kovo 13 d. – Molėtuose, klube „Stereo“, kovo 14 d. – Kaune, klube „Combo“, kovo 20 d. – Klaipėdoje, klube „Fabrik“. Be to, vasario 19 d. „Biplan“ pasirodys Knygų mugėje Vilniuje.

Šį savaitgalį grupės nariai Kauno, Klaipėdos ir Šiaulių „Akropoliuose" taip pat dalyvaus susitikimuose su gerbėjais, kurių metu albumą bus galima įsigyti su autografu ir nuolaida. Kauno „Akropolyje“ „Biplan“ lankysis šeštadienį, 12 val., Klaipėdos „Akropolyje“ – šeštadienį, 16 val., o Šiaulių „Akropolyje“ – sekmadienį, 13 val. „Biplan“ pasirodymas M.A.M.A. ceremonijoje:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.