Šeštadienį Vilniuje – 10 valandų hiphopo šventė „Dinamitas Live“

Daug atlikėjų, scenų, veiksmo. Taip organizatoriai pristato jau šį šeštadienį vyksiantį tradicinį hiphopo kultūros renginį „Dinamitas Live“. „Turime taisyklę – masyvumą. Dinamitas yra daug“, – paprašytas trumpai apibūdinti renginio sumanymą, sako vienas rengėjų Konstantinas Kiveris-Lilas.

Renginyje „Dinamitas Live“ pasirodys ir viena žymiausių Lietuvos repo grupių „Tie Geresni“.<br>„Lietuvos hiphopo apdovanojimų“ nuotr.
Renginyje „Dinamitas Live“ pasirodys ir viena žymiausių Lietuvos repo grupių „Tie Geresni“.<br>„Lietuvos hiphopo apdovanojimų“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 6, 2015, 10:15 AM, atnaujinta Jan 13, 2018, 11:49 PM

Pasako jo, renginys kasmet turi ir vis kitą akcentą: „Pavyzdžiui, vienais metais daug dėmesio skyrėme iš Lietuvos išvykusiems atlikėjams. Jeigu neklystu, iš užsienio bent vienai nakčiai į Lietuvą parskraidinome apie 10 grupių. Šiais metais daug dėmesio bus jaunesnėms grupėms, kurios galbūt ne taip seniai dirba, bet tai daro išties gerai.“

Toks sprendimas, pasak organizatorių, turėtų būti įdomus ir renginio svečiams, kurie scenoje pamatys naujų veidų, ir papildoma motyvacija bei patirtis pačioms grupėms.

Kad „Dinamitas Live“ yra laukiamas renginys ne tik žiūrovams bei jaunoms grupėms, patvirtina ir jau ne vienus metus scenoje esantys kolektyvai. „Dinamitas man yra renginys, kuriame sutinku daug senų draugų ir pažįstamų – tai gera proga visiems susitikti“, – sako šiais metais hiphopo apdovanojimuose triumfavusios grupės „Tie Geresni“ narys Karpiz.

Jam pritaria ir „Z On A“ lyderis Valius Klimavičius: „Mums „Dinamitas“ – šventė, visada laukiama, kaip Kalėdos vaikui. Tik dabar jau nebenorim jokių dovanų, didžiausia – galimybė parodyti savo kūrybą miniai susirinkusių muzikos mėgėjų“.

Ko tikėtis visiems kitiems būsiantiems renginyje? „Dinamite norėsime pagroti energingai, kaip kad ir įpareigoja renginio pavadinimas. Ruošiamės intensyviai, daug repetuojam, mėginsim uždegti vakarėlio „knatą“ ir perduoti estafetę kitoms grupėms, kurios neabejotinai pakels „Lofto“ stogą“, – žada „Z On A“ lyderis.

Šiais metais renginio svečius turėtų nustebinti ir techninė renginio pusė bei lankytojų gausa. Apie besibaigiančius bilietus renginio organizatoriai pradėjo skelbti jau prieš kelias savaites, tad panašu, kad iš tiesų savaitgalio pradžia Vilniaus menų fabrike „Loftas“ nebus eilinė.

„Stengiamės, kad būtų ne tik kiekybė, bet ir kokybė. Šiais metais ypatingą dėmesį skyrėme ir renginio techniniam įgyvendinimui. Nenorėčiau mėtytis garsiuoju lozungu „daug garso, daug šviesų“, bet darbo ir investicijų šiuo klausimu tikrai įdėta daug ir, tikiuosi, klausytojai liks teigiamai nustebinti“, – viliasi K.Kiveris-Lilas, kuris ir pats pasirodys „Dinamitas Live“ scenoje.

Per 10 valandų menų fabrike „Loftas" truksiantį renginį trijose skirtingose erdvėse bus galima pamatyti tokias grupes bei atlikėjus, kaip „Lilas ir Innomine“, „Tie geresni“, „Garazhe nerūkoma“, „Sla“, „Domas“, „Micro One“, „Mad Money & Segreto“, „Ade“, „Tavo tėvas“, „Z On A“ ir daugelį kitų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.