Laisvę šlovinančiame „Biplan“ klipe – grupės narių vaikai

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-02-08 22:48, atnaujinta 2018-01-13 18:56

Sekmadienio vakarą grupė „Biplan“ pristatė naują vaizdo klipą „Už laisvę“. „Ilgokai brandintas darbas, ir labai, žiauriai mums svarbus“, – klipą dainai, kurios tekste galima įžvelgti ir patriotinių motyvų, apibūdino dainininkas Maksas Melmanas.

Turbūt neatsiktinai klipas žiūrovų teismui pristatytas, artėjant Vasario 16-ajai. Daina iš naujausio „Biplan“ albumo „Visi keliai veda prie jūros“ nėra atvirai politinė, tačiau muzikantai yra užsiminę, kad ją įkvėpė pasvarstymai apie tai, kokia brangi yra laisvė – ypač dabartinių politinių įvykių visai netoli Lietuvos fone.

„Tai viena svarbiausių dainų mums albume. Daina už meilę, žmogiškumą, drąsą ir, aišku, už laisvę“, – sakė „Biplan“ gitaristas Olegas Aleksejevas.

Klipo autorius – su grupe jau ne sykį bendradarbiavęs žurnalistas Rimas Bružas. Kūrinio klipas nuteikia šiltai – jo scenose galima pamatyti muzikantus, žaidžiančius su savo vaikais.

Klipas „Už laisvę“ – lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.