Skirstytis žadėjusi grupė „Scorpions“ persigalvojo – gros toliau

Vokiečių „Scorpions“ gitaristas

Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Feb 10, 2015, 12:24 PM, atnaujinta Jan 13, 2018, 3:05 PM

Prieš dvejus metus grupė surengė „paskutines“ pasaulines gastroles, kurių metu net du kartus koncertavo ir Vilniuje. Bet dabar M.Jabsas pripažino, kad jie atsisakė pensijos, nes jų „gyvo“ garso koncertai vis dar populiarūs.

Naujame interviu vokiečių rokeris sakė: „Jau pastebėjome, jog mums pernelyg linksma, kad iš tikrųjų pasitrauktume. Norime sumažinti apsukas, nebenorime rengti tiek daug šou per metus, tad nusprendėme truputį sulėtinti tempą. Bet kai buvo surengtas paskutinis šou, baigiantis 2013 metų sausiui atėjo tas pasiūlymas sugroti akustinį koncertą „MTV Unplugged“ ir mes negalėjome pasakyti „ne“.

„Pamanėme: „Oho, tai nuostabu. Tai puikus naujas iššūkis. To nedarėme per savo ilgą karjerą, tad imkimės“. Ir tuo pačiu metu, prieš tai, įrašų kompanija pateikė du kontraktus, o tai neįprasta, grupei, kuri sako: „Gerai, mes norim pasitraukti“, – sakė jis.

„Scorpions“ naują savo albumą išleis vasario 20 dieną, o per kitas gastroles nebus žodžio „atsisveikinimas“.

„Turime daugiau kaip 6 mln. gerbėjų feisbuke, tyrimas rodo, kad 80 proc. jų yra nuo 18 iki 28 metų amžiaus. Tad grupei, kuri švenčia savo 50-ąsias metines, tai nuostabu. Tai prideda energijos. Tad mes pasakėme: „Padarykim tai vėl“, – pridūrė M.Jabsas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.