Šv. Valentino naktį diskžokėja Emma švęs dvigubai

Jau šį šeštadienį, vasario 14-ąją, karščiausią naktį iki paryčių švęsti Vilniaus klube „Exit“ kviečia populiariausia didžėja Lietuvoje – Emma. Nepamirštama vakaro nuotaika bus kuriama net dviejose klubo salėse, mat laukia net dvi progos: be Šv. Valentino, tą pačią dieną Emmos vedamai radijo stoties „Power Hit Radio“ laidai „Su Jumis Emma“ sukanka dveji metai!

Emma.
Emma.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 11, 2015, 1:50 PM, atnaujinta Jan 13, 2018, 12:10 PM

Šv. Valentino“ naktį įsimylėjėlius ir klubinės muzikos gerbėjus iš proto ves ne tik prie pulto šėlstanti Emma, bet ir iš Ispanijos, iš Madrido, atvyksiantis ypatingas svečias Jose De Mara, kuriam komplimentų negaili pats DJ Tiesto ir Dimitri Vegas, reziduojantis garsiajame Ibizos klube „Privilege“.

Savo meilę muzikos gerbėjams dovanos ir lietuviai – DJ Ignas bei Roxtr, kuris – vienas iš daugiausia klausytojų dėmesio sulaukusių laidos „Su Jumis Emma“ svečių.

Laukdama šeštadienio, Emma švyti iš laimės: „Dveji metai eteryje jau tikrai nemažai. Labai smagu, kad su manimi bendradarbiauja vis daugiau Lietuvos ir užsienio atlikėjų. Smagu jausti jų pasitikėjimą ir palaikymą. Žinoma, labiausiai džiugina šiemet padidėjęs klausytojų aktyvumas, jų susidomėjimas ir nuolatinis dėmesys mano parenkamai muzikai. Visa tai labai motyvuoja ir skatina dar labiau stengtis.“

Emma ypač džiaugiasi, kad antrasis jos laidos gimtadienis bus švenčiamas klube „Exit“, ir dar meilės dieną. „Tai labai simboliška, žinant, kad kaip tik šis klubas atrado ir užaugino mane tokią, kokia esu dabar. Labai laukiu vasario 14-osios nakties. Pasistengsiu pateikti tiek man, tiek mano klausytojams pačius įspūdingiausius, mėgiamiausius kūrinius“, – žada laidų didžėja ir „Power Hit Radio“ laidos vedėja.

Paklausta, ar toks „Šv. Valentino“ dienos šventimas – jai įprastas, Emma šypsosi. „Kasmet šią šventę švęsdavau linksmai – dažniausiai prie pulto, be jokių ypatingų tradicijų, tiesiog dalindama savo muzikinę meilę šokantiems. Meilės juk niekada nebus per daug.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.