Po žodžių karo su „pupytėmis“ „4 Roses“ pristatė naują klipą

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 12, 2015, 11:08 AM, atnaujinta Jan 13, 2018, 10:19 AM

Muzikiniame TV šou prieš dvejus metus susikūrusi merginų grupė „4 Roses“ pristatė savo ketvirtąjį singlą „Kartu“. Naujausias kūrinys dainininkėms ypatingas – tai pirmoji grupės daina, kuri turi ir vaizdo klipą.

Daina „Kartu“, pasak merginų, yra kupina motyvacinio užtaiso, kurį jos pačios jautė viso kūrybinio proceso metu.

„Kartais reikia tik palaikymo, kad pavytume savo svajones ir nepailstume siekti užsibrėžtų tikslų. Nesvarbu, kokie jie yra – išsvajotas aukso medalis, sėkmingas pasiruošimas egzaminams ar tiesiog noras vieną dieną ištrūkti iš užburto rato“, – sakė atlikėjos.

Pasak merginų, kai šią dainą išgirdo keli sportuojantys žmonės, jie iškart patikino, kad kūrinys atsidurs jų treniruočių grojaraščiuose. Panašiomis aplinkybėmis gimė ir vaizdo klipo idėja.

„Pagrindinis klipo motyvas – bėgimas, siekis užkopti į aukščiausią viršūnę, kirsti išsvajotą finišo juostą. Klipe tai atsispindi ir simboliškai, ir tiesiogiai“, – pasakojo „4 Roses“ narės.

Vaizdo klipą dainai sukūrė Norvegijoje gyvenantys „4 Roses“ bičiuliai. Klipo autorius Saulius Mikalauskas jau kurį laiką savo malonumui filmuoja įvairius sporto renginius ir Norvegijos gamtą, o klipe matomas sportininkas – profesionalus bėgikas ir orientacininkas Karolis Lazdauskas, dalyvaujantis daugumoje tarptautinių varžybų visoje Europoje.

„Mums puikiai tiko jų pasiūlyta idėja, kuriai iškart visos pritarėme. Klipas gimė greitai ir taikliai, net nebemąstėme apie kitas alternatyvas, norėjome kuo greičiau juo ir daina su visais pasidalinti“, – džiaugėsi merginos.

Naujausios „4 Roses“ dainos „Kartu“ muzikos ir žodžių autorius yra Olegas Jerochinas, su kuriuo grupė pradėjo bendradarbiauti dar jas išgarsinusio muzikinio TV šou metu.

Grupę „4 Roses“ sudaro keturios narės: Eglė Keturkė, Dileta Meškaitė, Akvilė Matukaitė ir Giedrė Girnytė. Sutapimas ar ne, bet klipas pasirodė kelios dienos po skandalo, kai „4 Roses“ savo koncertinių idėjų kopijavimu apkaltino grupę „Naujos pupytės“.

Naujasis grupės klipas – lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„24/7“: kaip A. Armonaitė ir E. Gentvilas vienas kitam pamokslavo