Ukrainoje sužibėję Beissoul ir Einius atsisakė koncertų Rusijoje

Beissoul ir Einius vis labiau domina Ukrainos klausytojus.<br>O.Zakrevskos nuotr.
Beissoul ir Einius vis labiau domina Ukrainos klausytojus.<br>O.Zakrevskos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 19, 2015, 4:19 PM, atnaujinta Jan 12, 2018, 4:45 PM

Duetas „Beissoul & Einius“ šią savaitę grįžo iš Ukrainos, kur sugrojo iki šiol didžiausius savo koncertus, pritraukė pastaruoju metu įvairiausių įvykių prisotintos Ukrainos žiniasklaidos dėmesį ir kovą ten sugrįš dar didesniems šou.

Ukrainiečiai netruko įvertinti Baltijos šalių talento ir išskirtinio Beissoul balso. 8000 žmonių – tai iki šiol didžiausia minia gerbėjų, prieš kurią pasirodė „Beissoul & Einius“. Tai įvyko Kijeve.

Tačiau vienas svarbiausių šio dueto pasirodymų įvyko sename cirke – įspūdingoje vietoje Charkovo mieste. Fantasmagoriška aplinka, tūkstantinė publika, iki paskutinio išparduoti bilietai – tai koncertas, kuris paklius į dueto istoriją kaip vienas kertinių pasirodymų kelyje į tarptautinį pripažinimą.

„Per šiuos tylos mėnesius Lietuvoje mes dirbome Ukrainoje – aplankėme didžiausias koncertines sales. Dabar liko aplankyti tik arenas ir stadionus“, – pusiau juokais, pusiau rimtai nusiteikęs pasakojo Artūras Žabas-Beissoul.

Nors pasirodymais Ukrainoje Beissoul apsiriboti neketina, tačiau kvietimus groti Rusijoje jis kol kas atmetė. „To ukrainiečiai dabar nesuprastų“, – sakė Beissoul.

Žiniasklaidos, o ypatingai apie muziką ir madą rašančių leidinių dėmesys viešint Ukrainoje atlikėjui pasirodė labai netikėtas, tačiau itin malonus.

Kol kas jis neatskleidė, kokiems žurnalams jau fotografavosi, tačiau tikina, kad tai didžiausi pasauliniai vardai – numeriai su jo atvaizdais išeis dar šį pavasarį.

Beje, žurnalų „Marie Claire“ ir „Playboy“ vakarėlio metu madai neabejingi Beissoul ir Einius susipažino su talentinga mados dizainere Jelena Burenina. Su jos kuriamais kostiumais duetas ketina pasirodyti kituose savo šou Ukrainoje. Jelenos darbai sužavėjo ir Lady Gagą, neseniai jos agentai kreipėsi į dizainerę dėl bendradarbiavimo.

Akimirkos iš „Beissoul & Einius“ koncertų Ukrainoje, skambant naujausiam dueto singlui „Red Baron“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.