Jauna atlikėja Greta Zazza pristato dar vieną muzikinę naujieną

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-02-26 12:28, atnaujinta 2018-01-12 05:49

Ilgai laukti naujienų iš kylančios Lietuvos popmuzikos žvaigždės Gretos Zazza nereikėjo – šiandien pristatomas debiutinio kūrinio „Let Him Go“ remiksas. Švedų prodiuserio Williamo Butto prodiusuojamos atlikėjos kūrinį remiksavo lietuvis Virus J iš projekto „The House of Virus“.

Rezultatas nenusileidžia geriausiems Europos lygio darbams, tvirtina atlikėja ir jos komanda.

„Džiaugiuosi šiuo darbu – tai iš tiesų aukščiausio lygio remiksas, atskleidžiantis naujas dainos spalvas. Tikiuosi tai įvertins ir klausytojai“, – sako Greta Zazza.

Jos pirmasis singlas „Let Him Go“, pristatytas sausio pradžioje, netruko sulaukti pripažinimo. Jau beveik 6 savaites jis laikosi kelių radijo stočių topuose, o vien „YouTube“ daina perklausyta virš 20 tūkstančių kartų.

„Daugelis išgirdę remiksą pagalvojo, kad tai švedų darbas, tačiau iš tiesų tai lietuvio Virus J kūrinys. Nusprendžiau būtent jam patikėti šią užduotį, nes jau buvau girdėjęs jo įspūdį palikusių darbų. Rezultatas ir šįkart puikus“, – teigia atlikėjos prodiuseris švedas W.Buttas.

Pasak jo, Lietuvoje populiarus mitas, kad mūsiškiai muzikos kūrėjai nėra tokie profesionalūs lyginant su vakarų produkcija. Tačiau tai – netiesa. „Pažiūrėkite kad ir į Mario Basanovą – jis Lietuvoje kuria jau dešimt metų. Patikėdamas Gretos pirmąjį singlą remiksuoti Virus J aš noriu duoti signalą Europai, kad ir nedidelėje Lietuvoje yra ypač konkurencingų muzikantų“, – tikina W.Buttas.

Tuo tarpu „Let Him Go“ originali versija neturi daug lietuvių kūrėjų įtakos – daina buvo specialiai Gretai sukurta amerikiečių dainų autorės Aimee Bobruk ir švedų prodiuserio, dainų autoriaus Peterio Hägeråso, o prodiusuota bendradarbiaujant švedų ir lietuvių prodiuseriams.

Vis dėlto visa tai – tik pradžia. „Naujų kūrinių tikrai nereikės ilgai laukti. Šiuo metu vyksta intensyvūs darbai studijoje, tad naują kūrinį pristatysime jau po kelių savaičių. Tai bus dar didesnis hitas“, – intriguoja Greta Zazza.

Kviečiame išgirsti ir įvertinti lietuvio Virus J sukurtą jos debiutinio singlo „Let Him Go“ remiksą:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.