„Pink Floyd“ gitaristas D. Gilmouras išleidžia solinį albumą

Grupės „Pink Floyd“ gitaristas Davidas Gilmouras išleidžia naują solinį albumą ir rudenį vyksta į koncertinį turą. Tai legendinės britų roko grupės atlikėjas paskelbė savo interneto svetainėje. Kaip naujasis albumas vadinsis ir kada pasirodys, D.Gilmouras, kuriam penktadienį sukanka 69 metai, neatskleidė, praneša agentūra AFP.

„Pink Floyd“ gitaristas Davidas Gilmouras išleidžia naują solinį albumą ir rudenį vyksta į koncertinį turą.<br>„Scanpix“ nuotr.
„Pink Floyd“ gitaristas Davidas Gilmouras išleidžia naują solinį albumą ir rudenį vyksta į koncertinį turą.<br>„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Mar 6, 2015, 12:24 PM, atnaujinta Jan 11, 2018, 10:31 AM

Koncertinį turą gitaristas rugsėjo 12-ąją pradės 2000 metų skaičiuojančioje arenoje Puloje Kroatijoje, vėliau pasirodys amfiteatruose Veronoje, Florencijoje ir Oranže. Turnė baigsis trimis koncertais Londone.

„Pink Floyd“ lapkritį išleido pirmąjį po 20 metų pertraukos savo studijinį albumą. „The Endless River“ skirtas mirusiam grupės klavišininkui Richardui Wrightui pagerbti. Jis 1965-aisiais buvo vienas „Pink Floyd“ įkūrėjų. 65 metų R.Wrightas 2008-aisiais mirė nuo vėžio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.