Kovo 8-osios proga Egidijus Sipavičius damas sveikino dainomis

Savaitgalį „Casino Tornado“ baro scenoje galantiškasis Egidijus Sipavičius surengė išskirtinę šventę damoms Tarptautinės moters dienos proga.

Koncerto akimirka.<br>Organizatorių nuotr.
Koncerto akimirka.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 8, 2015, 4:50 PM, atnaujinta Jan 11, 2018, 6:16 AM

Susirinkusias pramogauti dailiai išsipuošusias merginas ir moteris atlikėjas sveikino ne tik dainomis, kiekvienos dainos pradžioje damoms jis pažerdavo vis naujų ir naujų ditirambų. O labiausiai publiką sužavėjo E.Sipavičiaus prisipažinimas, kad kiekviena sveikinimo eilutė gimsta čia ir dabar, pažvelgus į damų akis.

„Esu taip įsimylėjęs. Taip sužavėtas Jūsų žavios būties šįvakar damos, kad eilės liejasi ir be pasiruošimo. Štai kokią galią turi moterys“, – atviravo E.Sipavičius scenoje.

Kaip niekada galantiškas ir subtiliai aistringas atlikėjo dėmesys publikai ypatingai patiko – moterys plojo nesustodamos, o vėliau įsidrąsinusios stojo greta Egidijaus ir ne vieną dainą atliko drauge.

Daugiausiai kartų tą vakarą, matyt, nuskambėjo frazė „Aš visada įsimylėjęs“. Pradžioje ji sklido iš E.Sipavičiaus lūpų, vėliau ji keliavo jau ir damų lūpomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.