Po „Eurovizijos“ atrankos Mia uždainavo su trim žinomais vyrais

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 9, 2015, 12:04 PM, atnaujinta Jan 11, 2018, 4:58 AM

Kas man yra Lietuva? Į šį klausimą Nepriklausomybės atkūrimo dienos išvakarėse atsako Mia, Stano, Marius Jampolskis ir Ramūnas Rudokas. Naujausia žinomų aktorių ir atlikėjų daina „Yra Lietuva“ – ilgai brandintas vidinis monologas apie švenčiausius dalykus. Kas yra Lietuva šiam ketvertui?

„Visų pirma – tai žmonės. Ir tie, kurie ateina į mano koncertus, ir tie, kurie galbūt manęs dar nežino, net ir tie, kurie piktai džiaugiasi dėl kiekvienos mano nesėkmės ar paklydimo. Mano tauta. Šalis, kurios pasiilgstu jau per pirmąsias atostogų dienas, net ir atostogaudama šiltuose kraštuose“, – sako Mia.

„Man Lietuva – tai ateitis, kurią matau savo sūnų akyse. Tai neperšaunamas tikėjimas laisve ir vertybėmis. Nepaliaujama kūryba, kurią jaučiu kiekviename žmoguje, gatvėse, ore“, – antrina Stano.

„Man Lietuva – tai atsakomybė prieš protėvius, jų brandintą pasaulėjautą, tradicijas. Tai galimybė ir būtinybė jungtis vieniems su kitais. Būti ir veikti toje apsijungimo dvasioje. Skleisti šviesą žinant, kad tik kolektyvinėje intencijoje mes galime pakeisti pasaulį. Lietuva – tai teorema, kurią mes privalome įrodyti“, – sako M.Jampolskis.

„Tai mano namai, mano vaikų ir tėvų namai, žemė, kurioje auga mano duona, šalis kur gimsta mano meilė. Lietuva – tai žodis, kurį tariant suvirpa mano sukietėjusi širdis“, – pritaria R.Rudokas.

Naujoji daina „Yra Lietuva“ – lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.