Paaiškėjo, kas „Eurovizijoje“ šįmet atstovaus Rusijai

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-03-11 17:44, atnaujinta 2018-01-10 22:23

Kovo 11-ąją Rusija paskelbė svarbią žinią muzikos klausytojams. Atskleista, kas šiais metais šaliai atstovaus „Eurovizijos“ konkurse Vienoje. Dainininkė buvo parinkta be viešos atrankos.

Rusijos visuomeninis transliuotojas paskelbė, kad į Austriją bus siunčiama 27-erių dainininkė, kompozitorė, aktorė Polina Gagarina. Ši atlikėja išgarsėjo kaip TV talentų šou „Fabrika zviozd“ antrojo sezono laimėtoja.

Aktorystės ir džiazo vokalo studijas baigusi artistė yra laimėjusi ir tarptautinį festivalį „Novaja volna“, kuris iki praėjusių metų buvo rengiamas Latvijoje. Vaikystėje ji su motina kurį laiką gyveno Graikijoje.

Du albumus išleidusi atlikėja pernai suvaidino savo pirmąjį pagrindinį vaidmenį kino filme.

Rusija „Eurovizijos“ konkurse dalyvaus 19-ąjį kartą. Šalis vieną sykį yra laimėjusi šį konkursą – 2008-aisiais tai padarė dainininkas Dima Bilanas.

„Eurovizijoje“ Polina atliks dainą „A Million Voices“, kuri dar nėra paviešinta. Paskelbta, kad kūrinį rašė kompozitoriai ir tekstų autoriai iš Švedijos, Rusijos ir Australijos.

„Esu labai laiminga, kad atstovausiu savo šaliai tokio aukšto lygio konkurse“, – sakė P.Gagarina.

„Eurovizijos“ konkursas Vienoje vyks gegužės 19-23 dienomis.

Lietuvos atstovai V.Baumila ir M.Linkytė dalyvaus antrajame pusfinalyje gegužės 21-ąją. Rusijos atstovė – pirmajame pusfinalyje gegužės 19-ąją.

P.Gagarinos klipas „Šagaj“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.