E. Dragūnas metė šokiruojamus kaltinimus A. Mamontovui

E.Dragūnas (kairėje) teigia, kad jį šmeižė A.Mamontovas, šis tai vadina kliedesiais.<br>M.Patašiaus ir R.Danisevičiaus nuotr.
E.Dragūnas (kairėje) teigia, kad jį šmeižė A.Mamontovas, šis tai vadina kliedesiais.<br>M.Patašiaus ir R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

Mar 12, 2015, 2:02 PM, atnaujinta Jan 10, 2018, 8:17 PM

Grupės „Sel“ lyderis Egidijus Dragūnas ketvirtadienį pareiškė, kad žinomas dainininkas Andrius Mamontovas jį anonimiškai šmeižė interneto portalų komentaruose. E.Dragūnas apie tai prabilo Žinių radijo laidoje „Greiti pietūs“, kurioje jį kalbino Algis Ramanauskas.

E.Dragūnas jau anksčiau yra minėjęs, kad kreipėsi į teisininkus, norėdamas rasti ir nubausti įžeidžiamų komentarų apie jį, anonimiškai skelbtų interneto portaluose, autorius. „Sugalvojau išsiaiškinti, kas yra tie komentatoriai, ir padaviau 30 komentatorių į teismą, skaičiau šlykščius komentarus ir išsiaiškinau, kokie tai žmonės. Vienas iš tų komentatorių buvo A.Mamontovas“, – pareiškė E.Dragūnas.

Jis nekonkretizavo, koks būtent buvo A.Mamontovo komentaras, tačiau neslėpė, kad dauguma papiktinusių komentarų – apie tariamą polinkį į alkoholį ir narkotikus.

„Galėčiau šiandien mesti savo darbą ir tapti vienu iš turtingiausių žmonių Lietuvoje. Yra 3 tūkst. komentatorių, iš kurių galima prisiteisti 10 tūkst. litų. Aš gal surinkčiau dar 10 tūkst. komentarų. Yra mano kraujo „analizai“ ir yra teismas. Privataus kaltinimo tvarka galiu, atnešęs savo kraujo tyrimus, šį dalyką paneigti“, – radijo laidoje sakė E.Dragūnas.

Lrytas.lt susisiekė su A.Mamontovu. Šio dainininko komentaras apie E.Dragūno teiginius buvo trumpas: „Tai yra kliedesiai. Jei jis tai kur nors matė, tegul konkrečiai pacituoja.“

Dainininkas patvirtino, kad dėl vieno savo komentaro apie E.Dragūną buvo kviestas į prokuratūrą. Tačiau šmeižto ir pagrindo kelti bylą tame komentare esą nebuvo rasta.

A.Mamontovas ir „Sel“ ne viename koncerte yra dainavę kartu. Vienas didžiausių „Sel“ repertuaro hitų – A.Mamontovo daina „Saulės miestas“, kurią šie atlikėjai kartu įrašė ir „Sel“ albume „Muzika“.

Beje, A.Mamontovas laikomas „Sel“ atradėju. Daugiau nei prieš 20 metų E.Dragūno karjera prasidėjo, kai jis išdrįso paskambinti radijo laidą tuo metu vedusiam Andriui ir paprašyti patarimo. A.Mamontovas buvo pirmųjų „Sel“ įrašų prodiuseris.

„Sel“ ir A.Mamontovo kartu įrašyta „Saulės miesto“ versija:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.