Išgirskite: Andrius Rožickas pristatė grupės „Sel“ parodiją

Šeštadienį Lietuvos pramogų pasaulį sudrebinus žiniai, jog grupė „Sel“ ketina baigti karjerą, socialiniuose tinkluose pasipylė komentarai – vieni liūdi, kiti linksminasi, treti mano, kad Egidijus Dragūnas pajuokavo. Sureagavo ir juokingų filmukų „Pistonai“ kūrėjas Andrius Rožickas – jis pristatė „Sel“ dainos „Parašyk man laišką iš Paryžiaus“ parodiją.

A.Rožicko (kairėje) projektas „Pistonai“ savo interneto paskyroje paskelbė atsaką į E.Dragūno „nesąmonių savaitę“. Kas sukūrė parodiją – neatskleidžiama.<br>T.Bauro ir M.Patašiaus nuotr.
A.Rožicko (kairėje) projektas „Pistonai“ savo interneto paskyroje paskelbė atsaką į E.Dragūno „nesąmonių savaitę“. Kas sukūrė parodiją – neatskleidžiama.<br>T.Bauro ir M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 21, 2015, 7:24 PM, atnaujinta Jan 8, 2018, 2:23 PM

„Paskutinis akordas, užbaigiantis visą šitą Selo nesąmonių savaitę. Nuoširdus kūrinys apie Selo kelią“, – paskelbė A.Rožickas, neatskleidęs, kas sukūrė šią parodiją ir kieno balsas joje skamba.

Ši savaitė E.Dragūnui buvo išties nelengva – ketvirtadienį dainininkas įsivėlė į konfliktą su kelių policija, penktadienį šiukšle išvadino jį neva internete apšmeižusį Andrių Mamontovą, o šeštadienį pareiškė, kad „Sel“ baigia karjerą Lietuvoje, kad šįmet vyksiantys koncertai bus paskutiniai.

„Pistonų“ parodija neleidžia abejoti, apie ką šis kūrinys. Joje yra užuominų ir į „Sel“ koncertus „Žalgirio“ arenoje, ir į dainą „Saulės miestas“, kurią parašė A.Mamontovas, bet pasirodymuose atlieka „Sel“.

Internete parodija išbuvo pusantros valandos, tačiau tada iš portalo „YouTube“ buvo pašalinta. Bet internete parodija jau spėjo pasklisti, tad ją vėl galite išgirsti:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.