Policininkus iškeikęs E. Dragūnas priėmė radikalų sprendimą

Šią savaitę į skandalą su policijos pareigūnais įsivėlęs Egidijus Dragūnas priėmė radikalų sprendimą – atlikėjas šeštadienį savo „Facebook“ paskyroje pranešė, kad nutraukia savo muzikinę veiklą.

E.Dragūnas apsisprendė baigti muzikinę karjerą.<br>M.Patašiaus nuotr.
E.Dragūnas apsisprendė baigti muzikinę karjerą.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 21, 2015, 1:27 PM, atnaujinta Jan 8, 2018, 2:46 PM

„Šįryt pabudęs aš labai aiškiai supratau, kaip noriu gyvent toliau. Aiškiai suprantu, kad einu ne tuo keliu, kuriuo noriu eit. Todėl oficialiai pareiškiu, kad grupė „Sel“ nutraukia savo muzikinę veiklą Lietuvoje.

Turiu įsipareigojimų, todėl mano koncertus, kurie jau yra suplanuoti, bus galima pavadinti mano atsisveikinimo koncertais. Aš aplankysiu Klaipėdą, kaip ir buvo suplanuota, liepos 4 d., Vilnių – rugsėjo 4 d., Kauną – gruodžio 5 d.

Mano šeima pritaria šiam mano žingsniui. Neturiu čia su kuo konkuruot, manau, išeinu laiku ir aukštai pakėlęs galvą“, – savo paskyroje rašė E.Dragūnas.

Kiek tai rimta – sunku pasakyti, tačiau „Sel“ lyderis jau ne pirmą kartą šneka apie karjeros pabaigą.

Pirmą kartą apie tai prabilo karjerai vos prasidėjus – 1994-aisiais išleistą antrąjį albumą pavadino „Paskutinį kartą“. Tada atlikėjas neslėpė, kad nori baigti karjerą Lietuvoje ir išvykti į JAV.

Apie tai E.Dragūnas užsiminė ir pernai lapkritį duotame interviu lrytas.lt.

„Ketinu ilgam išvykti gyventi į Las Vegasą. Man pasiūlyta sutartis. Išgirdo tokie žmonės ir pakvietė išmėginti jėgas su muzika ten. Las Vegasas – ne pats gražiausias miestas, mieliau rinkčiausi Los Andželą. Bet tai – amerikietiška Palanga, ten visi susirenka, skamba muzika, daug pramogų verslo. Ne, aš nevykstu ten su mintimi, kad užkariausiu Ameriką. Turiu pakankamai pinigų, noriu pasimokyti anglų kalbos, mano vaikas gerą mokyklą lankys. O jei dar ten kažkas pavyks su muzika – gerai.

Užsisėdėjau Lietuvoje. Išvykstu ne vienas, o su visa šutve – operatoriais, prodiuseriais, žmonėmis, kurie nori save realizuoti. Žinoma, aš vis sugrįšiu į Lietuvą. Bet aš čia tiesiog nebeturiu ką veikti. Nenoriu nieko gąsdinti, bet artimiausi „Sel“ koncertai – vieni paskutinių. Tai ateikite, pasižiūrėkite, nes dėmesį jau greitai nukreipsiu kitur“, – tada žadėjo E.Dragūnas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.