Andrius Kaniava Ch.Frenkelio viloje surengs solinį koncertą

Šiauliečius ir Šiaulių miesto svečius į savo kūrybos koncertą kvies žinomas bardas, Keistuolių teatro aktorius Andrius Kaniava. Jaukius bardų vakarus Chaimo Frenkelio viloje rengiantys geros muzikos ekspertai „Bardai LT“ ir šiais metais tęs koncertų ciklą ir džiugins dainuojamosios poezijos žanro mylėtojus.

Šiauliečius ir Šiaulių miesto svečius į savo kūrybos koncertą kvies žinomas bardas, Keistuolių teatro aktorius Andrius Kaniava.<br>Organizatorių nuotr.
Šiauliečius ir Šiaulių miesto svečius į savo kūrybos koncertą kvies žinomas bardas, Keistuolių teatro aktorius Andrius Kaniava.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 22, 2015, 1:38 PM, atnaujinta Jan 8, 2018, 1:40 PM

Andrius Kaniava nė pats nežino, koks bus šis vakaras, tačiau dainų autorius ir atlikėjas žada surengti išskirtinį koncertą, kuriame skambės jo gražiausios ir žinomiausios dainos, papildomos nuoširdaus bendravimo.

Šiame koncerte dainuojantis aktorius bus vienui vienas, be savo bendražygių, o tokį koncertą išgirsti galima tik kartą per kelis metus. Kovo 25 bus diena, dovanojanti gražiausias akimirkas muzikos akordais ir nuoširdžiu atlikėjo bendravimu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.