Sashą Songą nudžiugino gautas „Ruskoje radio“ apdovanojimas

Praėjusį savaitgalį Vilniaus Pramogų arenoje ir Klaipėdos „Švyturio“ arenoje, vyko koncertai, skirti 14-ajam „Ruskoje radio Baltija“ gimtadieniui paminėti. Juose dalyvavo Rusijos ir Baltarusijos popmuzikos žvaigždės Niuša, Dmitrijus Koldunas ir grupė „24:45“.

„Patyriau didžiulį malonumą“, – gavęs „Ruskoje radio Baltija“ apdovanojimą, sakė Sasha Songas.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
„Patyriau didžiulį malonumą“, – gavęs „Ruskoje radio Baltija“ apdovanojimą, sakė Sasha Songas.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 23, 2015, 11:05 AM, atnaujinta Jan 8, 2018, 12:29 PM

Renginių metu lietuvių atlikėjas Sasha Songas buvo pripažintas „Ruskoje radio Baltija“ Metų atlikėju.

„Norėčiau padėkoti organizatoriams, kad pakvietė mane dalyvauti šiuose koncertuose, kuriuose patyriau didžiulį malonumą. Man buvo netikėta ir labai maloni staigmena tapti Metų atlikėju. Džiaugiuosi galimybe kurti keliomis skirtingomis kalbomis, labai malonu, kad tai pripažįsta ir vertina. Buvo labai geras jausmas, kai tavo dainas kartu dainuoja visa salė“, – mintimis dalijosi Sasha.

Sashos Songo daina „Ne uletaj“ pasiekė pirmąją vietą radijo stoties grojaraštyje – „Top 5“ išsilaikė 13 savaičių, o dešimtuke – 14 savaičių.

Jau šį penktadienį, kovo 27 dieną, Sasha Songas koncertuos Kauno klube „Combo“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.