Į Vaido Baumilos koncertą suplūdo pramogų pasaulio grietinėlė

Šeštadienio vakarą savo 28-ąjį gimtadienį įspūdingu šou paminėjęs Vaidas Baumila šėlo kartu su tūkstantine gerbėjų minia. Lietuvai „Eurovizijoje“ šįmet atstovausiantis dainininkas asmeninę šventę nusprendė suderinti su svarbiausiu savo koncertu.

Į V.Baumilos koncertą atvyko ir pramogų pasaulio žvaigždės.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Į V.Baumilos koncertą atvyko ir pramogų pasaulio žvaigždės.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 28, 2015, 7:27 PM, atnaujinta Jan 8, 2018, 1:48 AM

Prieš porą savaičių trečiąjį albumą „Iš naujo“ išleidęs dainininkas surengė jo pristatymo koncertų seriją Lietuvos miestuose. Šio vakaro koncertas – tai simbolinis gastrolių finalas.

Tam, kad renginys žiūrovams paliktų neišdildomą įspūdį, prie jo idėjos įgyvendinimo prisidėjo didelė komanda: specialiai šiam koncertui yra kuriamos dekoracijos ir scenografija, šviesos ir garso efektai. Nustebino ir renginio svečiai – koncerto metu scenoje pasirodė prodiuseris ir dainininkas Linas Adomaitis, dainininkė Girmantė Vaitkutė bei Vaido partnerė šių metų Eurovizijoje Monika Linkytė.

„Esu labai dėkinga Vaidui už kartu sukurtą dainą „Kol meile tikėsim“, kuri labai greitai atrado kelią į klausytojų širdis, – pasakojo dainininkė Girmantė Vaitkutė. – Jis mane palaikė, kai aš pristatinėjau savo albumą, o dabar aš palaikau jį, nes albumo įrašymas – didžiulis įvykis muzikanto karjeroje. Džiaugiuosi galėdama prie to prisidėti ir kartu dainuoti šeštadienio koncerte.“ Girmantei antrino ir Monika Linkytė. „Su Vaidu dabar esame viena komanda, mums visada smagu dainuoti duetu. Palaikau jį, jo kūrybą ir noriu kartu su juo švęsti naujojo albumo pristatymą.“

Tuo tarpu Linas Adomaitis ryškiai prisimena ir tai, kaip prasidėjo jųdviejų su Vaidu muzikinis bendradarbiavimas. „Pajutau jam simpatiją dar tada, kai jis dalyvavo projekte „Dangus“ „, – prisiminimais dalinasi Linas. – „Žaviuosi juo dėl to, kad muzikos mokslų jis neragavo daug, o savo muzikine kalba yra iškalbingesnis už daugelį muzikinių mokslų persisotinusių atlikėjų. Aš taip pat palaikau Vaidą šiame jo karjerai reikšmingame koncertų ture, o šeštadienį su didžiule meile atliksime mudviejų muzikinius perlus: „Daug kas tau sako“ ir „Mano vienatvė“.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.