Projektą „LRT Opus Ore“ pratęs M. Palubenka ir „Freaks On Floor“

Projektas „LRT Opus Ore“ po pertraukos vėl grįžta į radijo ir televizijos eterį. Koncertų seriją pratęs Markas Palubenka ir roko grupė „Freaks On Floor“. Taip radijo stotis LRT Opus savo ištikimiausiems klausytojams šią savaitę gyvai pristatys net du svarbiausius šio pavasario lietuviškos muzikos leidinius.

Markas Palubenka.<br>K.Žilionio nuotr.
Markas Palubenka.<br>K.Žilionio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 30, 2015, 1:42 PM, atnaujinta Jan 7, 2018, 11:45 PM

Jau šį antradienį, kovo 31 d., LRT įrašų studijoje ir tiesioginiame radijo stoties LRT Opus eteryje savo antrąjį studijinį albumą „Puzzleman“ pristatys Markas Palubenka.

Prieš trejus metus debiutinį albumą „No Fun In 101“ išleidęs atlikėjas greitai pelnė pripažinimą – surengė daugybę koncertų, laimėjo dvi M.A.M.A. statulėles, „KlipVid“ vaizdo klipų konkursą ir tapo indie scenos ambasadoriumi Baltijos šalyse.

Patvirtinta, kad meistriškai akustine gitara ir kompiuteriu grojančio Marko pasirodymą sustiprins draugų orkestras. Prie atlikėjo prisijungs dvi pritariančios vokalistės, styginių kvartetas ir pučiamųjų trio.

Balandžio 1 d. ten pat savo trečiąjį studijinį albumą „Life“ LRT Opus klausytojams pristatys geri Marko bičiuliai roko grupė „Freaks On Floor“. Jau paskelbta, kad šio albumo prodiuseris ir naujo grupės skambesio autorius yra Leonas Somovas. Verta paminėti tai, kad pats albumas jau sulaukė palankių Andriaus Mamontovo atsiliepimų. Jame taip pat yra vienas bendras kūrinys, kuriame skamba Marko Palubenkos balsas.

Bene darbščiausia šalies roko grupė praėjusį savaitgalį sostinės gyvos muzikos klube „Tamsta“ griausmingai pristatė trečiąjį savo kūdikį – albumą „Life“. Pristatymo koncertas buvo įsimintinas ne tik visiems renginio svečiams, bet ir patiems atlikėjams. Atliekant dainą „Freedom Peace & Me“, grupės gerbėjai vokalistą ir gitaristą Justiną Jarutį nešiojo ant rankų. Grupės nariai po koncerto neslėpė džiaugsmo ir teigė, kad šis albumas – kol kas stipriausias jų darbas.

Abu LRT įrašų studijoje vyksiantys koncertai bus tiesiogiai transliuojami radijo bangomis ir filmuojami, vėliau perkeliami į televiziją ir internetą. Koncertų pradžia – 18.00 val.

Iki šiol tikro garso projekte „LRT Opus Ore“ jau pasirodė ir radijo bangomis savo kūrybą skleidė „Fusedmarc“, „Banda Dzeta“, „Kurak“, „Golden Parazyth“, „Sheep Got Waxed“, Alina Orlova, „Keymono“, „InSearch“, „Ministry of Echology“, „Without Letters“, Leon Somov & Jazzu, „mmpsuf“, „Colours of Bubbles“, „Deeper Upper“, „Garbanotas Bosistas“ ir „Soul Moustache“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.