Publikai prisistatė patyrusių muzikantų trio „Sisters On Wire“

„Sisters on Wire" tikslas – kurti profesionalią ir kokybišką muziką.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo
„Sisters on Wire" tikslas – kurti profesionalią ir kokybišką muziką.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 31, 2015, 1:43 PM, atnaujinta Jan 7, 2018, 9:43 PM

„Kuriame muziką dėl muzikos, o ne dėl šlovės“ – sako trys didelę patirtį turintys muzikos profesionalai Olegas Jerochinas, Filipas Gusevas ir Gintas Gascevičius. Tarę, kad pripažinimo jiems ir taip pakanka, susibūrė į grupę „Sisters On Wire“ ir išsikėlė sau kitokį tikslą – užmegzti tikrą ir nuoširdų ryšį su klausytoju.

Šiandien grupė pristato vieną rezultatų – kūrinį „Take My Hand“.

Tai asmeniška, iš vidinių išgyvenimų kilusi daina. Grupės narys O.Jerochinas atvirauja: „Tai buvo akimirka, kai supratau, kad kitas žmogus man tampa daugiau nei artimas. Supratau, kad nuo dabar jis yra dalis manęs, mano gyvenimo, mano rūpesčių. Ir jis visada bus šalia. O tada kilo mintis, kad tai labai gražūs žodžiai – galima parašyti dainą.“

„Sisters on Wire“ – vis dar plečianti savo klausytojų auditoriją grupė, bet jos muzika profesionali ir kokybiška. Grupės nariai sau neleidžia „sukti galvos dėl šlamšto“: „Mes turim tiek daug užsibrėžtų tikslų ir planų, kad mums apie šlovės reikalus paprasčiausiai nėra laiko ir noro galvoti.“ Šiuo metu grupė daug dirba su įrašais ir repetuoja tam, kad vasarą pradėtų savo koncertinę veiklą.

Nors savo vertybes jie ir vadina senamadiškomis, tačiau muzika anaiptol nėra tokia. Muzikantai pasirinko modernų „indie – pop“ žanrą ir siekia klausytojus papirkti ne pigiais triukais, o panaudojant muzikos garsus ir užburiančią gyvo pasirodymo energetiką.

„Tai yra lyg per paslaptingą Rytų Europos sielą nutiestas garsų tiltas, jungiantį britų nepriklausomos muzikos melancholiją su amerikietišku didžiosios roko scenos šėlsmu,“ – savo muziką apibūdina patys grupės nariai.

Kuklintis grupės nariams tikrai nėra ko – jie anaiptol nėra naujokai muzikos pasaulyje. Olegas yra žinomas Lietuvos garso inžinierius – aranžuotojas ir šou „X Faktorius“ 2012 ir 2013 metų prodiuseris. Gintas ne tik groja „Sisters on Wire“, bet yra ir legendinės grupės „Bix“ būgnininkas, o taip pat šalies didžiųjų renginių bei muzikinių festivalių organizatorius. Filipas žinomas ne tik kaip angliškų tekstų, skirtų Lietuvos grupėms ir atlikėjams, autorius, bet ir kaip didelę patirtį turintis sesijinis gitaristas.

„Kažkas iš mūsų ištarė „Sisters On Wire“. Mums patiko kaip tai skamba – mes gi muzikantai, o muzikantai dirba su garsu“ – apie pavadinimo kilmę juokauja grupės nariai. Ilgą laiką kūrę „ant laido“ (angl. on wire) tarp Vilniaus, Šiaulių ir Londono, muzikantai vis dėlto pasirinko Lietuvą.

Daina „Take My Hand“ – lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.