Egidijaus Dragūno pažadas: pradeda pasaulinę karjerą

Prieš porą savaičių paskelbęs, kad šįmet jo grupė „Sel“ atsisveikins su scena, Egidijus Dragūnas ketvirtadienį atskleidė, kokia kryptimi ketina toliau vystyti savo karjerą.

„Sel“ lyderis jau kalba apie naują karjeros etapą.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
„Sel“ lyderis jau kalba apie naują karjeros etapą.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 2, 2015, 3:35 PM, atnaujinta Jan 7, 2018, 4:46 PM

Dar pernai interviu lrytas.lt jis užsiminė, kad ketina kraustytis į Las Vegaso miestą ir pagaliau siekti populiarumo ne tik Lietuvoje.

Ketvirtadienį E.Dragūnas socialiniuose tinkluose paskelbė, kad tikrai pasistengs sudominti klausytojus už Lietuvos ribų.

„Šiomis dienomis aš žengiau dar trejetą žingsnių savo pasaulinės karjeros link. Vakar aš nusifotografavau vieno garsiausių pasaulio žurnalų viršeliui, jis pasirodys jau šį mėnesį, tegul tai lieka maža intriga“, – paskelbė E.Dragūnas.

Atlikėjas taip pat užsiminė, kad per artimiausias porą savaičių tikriausiai pasirodys pirmoji jo daina, skirta viso pasaulio auditorijai.

„Sel“ lyderis taip pat paskelbė, kad rugsėjo 5 dieną koncertuos Londone, tačiau, kaip nebūtų keista, tai nebus atsisveikinimo koncertas.

„Ne atsisveikinimo, o mano naujos karjeros pradžia. Galiu pasigirti, esu pirmas lietuvis, kuris pasirodys „O2 Academy“ salėje“, – pareiškė E.Dragūnas.

Balandžio 1-oji buvo vakar, todėl reikia manyti, kad „Sel“ lyderis nejuokauja.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: Lietuva jau 20 metų ES – ką nuveikė atstovai EP?