Grupė „Mumij troll“ surengs du koncertus Lietuvoje

„Mumij troll“ šiuo metu sudaro trys nariai.<br>Koncerto rengėjų nuotr.
„Mumij troll“ šiuo metu sudaro trys nariai.<br>Koncerto rengėjų nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 2, 2015, 12:39 PM, atnaujinta Jan 7, 2018, 5:22 PM

Rusijos grupė „Mumij troll“ sugrįžta į Lietuvą ir savo gerbėjams atveža neeilinę dovaną. Koncerto priežastis – naujojo albumo „Piratinės kopijos“ pristatymas.

Naujausios dainos ir seni, gerai žinomi hitai suskambės net dvejuose koncertuose Lietuvoje – lapkričio 13 d. Vilniuje Pramogų arenoje ir lapkričio 14 d. Klaipėdos „Švyturio“ arenoje.

„Džiaugiamės, jog visame pasaulyje laukiama ir jau legenda tapusi roko grupė pristatys savo naujausią albumą. Per visus savo gyvavimo metus grupė išgarsėjo ne tik Rusijoje, bet ir už jos ribų. Todėl didžiuojamės, jog grupės vadyba naujojo albumo pristatymo turą Lietuvoje patikėjo surengti „Barrington“ komandai“, – komentuoja koncertus Lietuvoje organizuojančios agentūros „Barrington“ renginių vadovas Tautvydas Juzėnas.

„Mumij troll“ – roko grupė, savo veiklą pradėjusi dar 1983 metais. Nepamirštamais pasirodymais savo gerbėjus džiugina jau daugiau nei du dešimtmečius. Grupę sudaro trys nariai: grupės lyderis ir vokalistas (klavišiniai, gitara) Ilja Lagutenka, bosine gitara grojantis Jevgenijus Zvidionijus, būgnus mušantis Olegas Punginis. Būdami ant scenos muzikantai sukuria neeilinę atmosferą, o jų muzika lyg cheminė reakcija – nepalieka abejingų. Todėl grupė gali pasigirti ilgu kompaktinių plokštelių sąrašu, kurį šiemet papildys 17-asis grupės albumas „Piratinės kopijos“.

Grupės dainos yra puikiai žinomos Lietuvoje, mūsų šalyje ji yra viešėjusi daug sykių. Pastarąjį kartą „mumiai“ lankėsi pajūryje vykusiame muzikos festivalyje, o prieš tai buvo surengę net kelis koncertinius turus, į kuriuos susirinko tūkstantinės minios gerbėjų.

Grupės hitas „Delfiny“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: panaikintas R. Žemaitaičio Seimo nario mandatas