R. Williamso dėmesio sulaukusi lietuvė: „Niekada to nepamiršiu“

R.Williamsas lietuvę Dainą pasikvietė į sceną.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
R.Williamsas lietuvę Dainą pasikvietė į sceną.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

2015-04-06 14:28, atnaujinta 2018-01-07 11:23

Sekmadienį Kaune įvykęs britų popžvaigždės Robbie Williamso koncertas sužavėjo per 16 tūkstančių gerbėjų, tačiau minioje buvo viena žiūrovė, kuriai šis pasirodymas buvo dar labiau ypatingas. Dainininkas į sceną pasikvietė lietuvę Dainą Šiaučiūnaitę ir su ja suvaidino linksmą lovos sceną.

Įpusėjus koncertui, R.Williamsas išsirinko prie scenos šėlstančią 25-erių merginą ir paragino kartu su juo „eiti į lovą“.

„Lova“ – tai didžiulis ekranas, už kurio atsistoję dainininkas ir jo gerbėja šėlo pagal dainą „Candy“. Ekrane buvo rodomi du šokantys ir besiglamonėjantys kūnai su sportiniais kostiumais.

„Tu labai graži“, – kelis sykius pakartojo Robbie, tada pasikvietė merginą kartu pašokti ant į publiką nusidriekusio podiumo, galiausiai ją apkabino, gražiai atsisveikino ir tęsė koncertą.

„Pirmą sykį buvau Robbie koncerte, bet esu jo gerbėja. Nuostabu – man nereikėjo vykti į užsienį, jis atvyko į mano šalį, o dar gavau ir tokią staigmeną“, – pasakojo Daina.

Koncertą ji stebėjo specialioje gerbėjų zonoje, į kurią bilietas kainavo beveik 150 eurų.

„Pasirodo, buvo verta išleisti tiek pinigų. Viena gerbėja per praėjusį turą sakė koncertams ir kelionėms išleidusi 2000 svarų. Juokingas faktas: atlikėjui dovanų turėjau tikrą didelį saldainį, bet apsaugininkai jį atėmė dar prieš koncertą. Tarsi Robbie nujautė, kurią merginą pasirinkti per savo „Candy“ dainą (liet. „saldainis“ – Red.).

Bendravau su dviem britais gerbėjais, kurie laimėjo susitikimą su Robbie ir bilietus į jo koncertą Paryžiuje. Su jais prieš koncertą juokavome, kas būtų, jei būtent mane pasirinktų „Candy“ dainai, nes žinojau, kad kiekvieno koncerto metu jis pasikviečia vieną merginą ant scenos. Juokavau, kad sudvejočiau ir pasakyčiau, jog atėjau paklausyti tik apšildančios grupės „Baskery“. Tačiau pasiūlymą, žinoma, priėmiau“, – juokėsi mergina.

Kad R.Williamsas į ją atkreipė dėmesį, ji pastebėjo jau koncerto pradžioje – dainininkas kelias eilutes sudainavo, žiūrėdamas jai tiesiai į akis ir ištiesęs ranką.

Tačiau Daina vis tiek apstulbo, kai R.Williamsas pakvietė ją į sceną.

„Buvo lyg užtemimas, nesupratau, kas vyksta. Greta buvo daug gerbėjų iš Olandijos, Latvijos, Didžiosios Britanijos, kurie keliauja į visus Robbie koncertus. Kodėl išsirinko būtent mane?

Buvo nuostabu. Susimaišė visos įmanomos emocijos, nesupratau, kur esu, kas vyksta. Jis paėmė mane už rankos, žėrė komplimentus.

Žinojau, kaip atrodo tas numeris, kas rodoma ekrane – buvau mačiusi tai internete, įrašuose iš kitų koncertų. Žiūrovai to nematė, bet visą dainą už to ekrano buvome susikibę rankomis. Išdrįsusi perbraukiau ranka per jo treniruotus raumenis – jam tai patiko“, – pasakojo mergina.

Įsidrąsinusi mergina nusiėmė nuo galvos lankelį su gėlyte ir uždėjo Robbie – žiūrovų minia tiesiog pašėlo.

Dainininkas jai kelis sykius kažką šnabždėjo į ausį. „Tiesiog sakė komplimentus, gyrė, kad puikiai laikausi. Noriu pabrėžti, kad jis elgėsi kaip džentelmenas, nebuvo jokių nepadorių žodžių ar veiksmų.

Kai tau pats Robbie pasako, kad esi graži, tenka tuo patikėti! Paliečiau jo veidą, rankas, kad įsitikinčiau, ar nesapnuoju. Norėjau, kad visa tai nesibaigtų. Tada spontaniškai papuošiau jį savo gėlyte ir pabučiavau. Praėjome su šokėjais scenos taku, jis mane apkabino ir padėkojo“, – sakė mergina.

Jai liūdna tik dėl to, kad nespėjo nusifotografuoti su dainininku – po pasirodymo dar laukė jo prie tarnybinio arenos įėjimo, bet atlikėjas jau buvo išvykęs.

„Sutikau kelis žmones, kurie laimėjo galimybę su juo nusifotografuoti. Nuotrauką turėti būtų smagu, bet, kita vertus, aš gavau dar daugiau – juk su Robbie buvau scenoje.

Turbūt dar tris dienas negalėsiu ramiai užmigti. Po koncerto būriai žiūrovų ėjo su manimi sveikintis, džiaugėsi, gyrė. Toks dalykas nutinka vieną kartą gyvenime“, – džiaugėsi Daina.

Skaitmeninės rinkodaros įmonėje dirbanti mergina prisiminė, jog tai – jau ne pirmas kartas, kai ji netikėtai atsiduria scenoje.

Dainininkės Vilijos Matačiūnaitės gerbėjų klubui priklausanti lietuvė pernai buvo atvykusi į „Eurovizijos“ atrankos filmavimą. Čia viešėjo ir latvių atlikėjas, kuris atvyko be pritariančiųjų vokalisčių.

„Fonogramoje skambėjo jų balsai, todėl vadybininkė studijoje ieškojo merginų, kurios galėtų atsistoti prie mikrofono ir pažiopčioti. Pasirinko mane, sutikau ir vaidinau pritariančiąją vokalistę. Juokingas nuotykis“, – prisiminė Daina.

Jos pasirodymą su R.Williamsu žiūrėkite čia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.