„Rondo“ gyvo garso albumo viršelį papuoš gerbėjų nuotraukos

Tiksli data, kada prekyboje pasirodys pirmasis grupės „Rondo“ gyvo garso albumas, kol kas neaiški. Studijoje darbas baigtas, tad liko pavadinimas ir viršelis.

Originaliausios gerbėjų nuotraukos atsidurs ant naujausio „Rondo“ albumo viršelio.
Originaliausios gerbėjų nuotraukos atsidurs ant naujausio „Rondo“ albumo viršelio.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 8, 2015, 11:04 AM, atnaujinta Jan 7, 2018, 8:20 AM

„Jame norime panaudoti daugybę grupės nuotraukų – iš koncertų, laisvalaikio, socialinių akcijų. Sukurti tokį lyg koliažą. Tik nuotraukų, kurias tikrai norėtųsi matyti, labai trūksta...“, – sakė daugiau nei keturiasdešimt metų koncertuojančio kolektyvo lyderis Aleksandras Ivanauskas – Fara.

Todėl jam kilo mintis kreiptis į gerbėjus ir paprašyti pasidalinti nuotraukomis, turimomis archyve. Tų, kuriose yra įamžinta grupė „Rondo“, A. Ivanauskas – Fara tikisi sulaukti „Facebook" tinklu. Atlikėjas sako, kad bus atrinkti įdomiausi bei originaliausi kadrai, o jų autoriai pirmieji dovanų gaus naująjį albumą.

„Gyvai įrašytas koncertas „Žalgirio“ arenoje skamba tikrai įspūdingai. Studijoje darytuose įrašuose aš neatpažįstu savo balso. O šįsyk tikrai dainuoju aš!“, – su šypsena sakė A. Ivanauskas – Fara. Kompaktiniame diske gerbėjai ras ir kelis kartu su „Božolė“ choru atliktus kūrinius. Dovana – bendra abiejų kolektyvų daina „Margarita“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.