Edgaro Lubio naująjį albumą pirmieji gaus kraujo donorai

Dainininkas Edgaras Lubys trečiadienį pristatė naująjį savo albumą „Tu – dalis manęs“. Pirmuosius kompaktinės plokštelės egzempliorius su atlikėjo autografu gavo donorai – albumo pristatymas surengtas Vilniaus centrinėje universalinėje parduotuvėje įsikūrusiame Nacionalinio kraujo centro punkte.

E.Lubio albumo pristatymo akimirka.<br>D.Umbraso nuotr.
E.Lubio albumo pristatymo akimirka.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

Apr 8, 2015, 1:33 PM, atnaujinta Jan 7, 2018, 7:42 AM

„Be to, neatlygintini kraujo donorai turės galimybę laimėti bilietus į albumo pristatymo koncertus. Ši akcija vyks ne tik Vilniuje, tačiau iškart visuose Nacionalinio kraujo centro filialuose 6 Lietuvos miestuose“, – pasakojo 31-erių dainininkas, pristatymo proga paėmęs į rankas gitarą ir uždainavęs.

Jis apgailestavo, kad pats negali duoti kraujo: „Užklupo peršalimas, bet pasveikęs būtinai tai padarysiu“.

Neseniai iš TV projekto „Chorų karai“ iškritęs atlikėjas sakė, kad dėl to nėra nusivylęs – tiesiog suprato, kad šis TV3 šou nėra toks, kuriame galėtų gerai atsiskleisti.

Tai jis padarė albume „Tai – dalis manęs“. Po ketverių metų pertraukos išleistas E.Lubio darbas – pirmasis, kurį jis pasirašė savo vardu (anksčiau naudojo Amberlife'o slapyvardį).

Kita naujovė – visos albumo dainos skamba lietuvių kalba. Tiesa, albume yra dainos „Karnavalas baigės“ angliškoji versija „Not Perfect“, su kuria Edgaras bandė patekti į „Euroviziją“, bet tai – papildomas kūrinys.

„Tiesiog grįžau prie to, ką moku geriausiai. Melodingų popmuzikos ir roko dainų“, – albumo skambesį nupasakojo Edgaras.

Penktadienį albumo pristatymo koncertą jis surengs Kauno „Žalgirio“ arenos amfiteatre. Koncertuose Edgaras pasirodys su muzikantų grupe.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.