Premjera: Ž. Žvagulio suburtos žvaigždės įrašė dainą Lietuvai

Dainoje skamba ir paties Ž.Žvagulio bei jo žmonos I.Starošaitės balsai.<br>D.Umbraso nuotr.
Dainoje skamba ir paties Ž.Žvagulio bei jo žmonos I.Starošaitės balsai.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 9, 2015, 4:44 PM, atnaujinta Jan 7, 2018, 5:06 AM

Šiemet „ZUZI entertainment“ prodiuserinė kompanija švenčia 10 metų gimtadienį. Šia proga jos prodiusuojami atlikėjai – Irena Starošaitė, Žilvinas Žvagulis, „Patruliai“, Eglė Jakštytė, grupė „el Fuego“, „2 Donatai“ ir „Džentelmenai“ – surengs 4 valandų trukmėss koncertus „Vasaros maratonas“ net 20 Lietuvos miestų aikščių ir stadionų.

Nors koncertai prasidės vasarą, gimtadieniui ruošiamasi jau dabar. Būtent šiai progai atlikėjai rengia naujas koncertines programas, kurios bus pristatytos „Vasaros maratono“ metu.

Vykstant pasiruošimo darbamas, atlikėjus užplūdo patriotiškumo jausmas, kurį visi kartu sudėjo į ką tik naujai pasirodžiusią bendrą dainą „Mano Lietuva“. Ji – tarsi dovana visai Lietuvai, skatinanti likti ištikimiems savo tėvynei.

„Vasaros maratono“ metu kompanijai švęsti tikrai yra ką. Nepaisant to, kad muzikos leidyba Lietuvoje išgyvena ne pačius geriausius laikus, muzikos įrašų įmonė „Zuzi Records“ skaičiuoja jau penkioliktus savo gyvavimo metus, per kuriuos buvo išleista daugiau nei 160 muzikinių projektų kompaktinės plokštelės, 50 DVD ir vis labiau populiarėjančios audioknygos, tokios kaip A.Baranausko „Anykščių šilelis“, K.Donelaičio „Metai“, „Gražiausios Brolių Grimų pasakos“ ir kitos.

Tarp išleistų muzikos albumų yra ir keturis kartus platininiu tapęs, Lietuvos rekordu pripažintas Ž.Žvagulio albumas „Makaronai“, kuris buvo parduotas net 73 tūkst. egzempliorių tiražu.

„ZUZI“ kompanija yra žinoma ne tik dėl savo didžiulio muzikos įrašų bagažo, prodiusuojamų atlikėjų, bet ir dėl renginių, kurie visiems yra tapę neatsiejama vasaros tradicija. Kasmetė „Žvejo šventė“ ir grandiozinis Nidos festivalis „Benai, plaukiam į Nidą!“ – tai tik maža dalis „ZUZI“ organizuojamų renginių, o kur dar aibė kitų televizinių projektų ir koncertinių turų Lietuvos miestuose.

Didžiulis „Vasaros maratono“ koncertinis turas startuos birželį.

Jūsų dėmesiui – nauja „ZUZI“ atlikėjų daina „Mano Lietuva“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.