Robbie Williamsas: „Geriausias koncertas buvo Lietuvoje“

Sekmadienį Kauno „Žalgirio“ arenoje surengtas Robbie Williamso koncertas puikų įspūdį paliko ne tik daugiau nei 16 tūkstančių jį pamačiusių žiūrovų, bet ir pačiai britų popžvaigždei.

R.Williamsui įsiminė pasirodymas Kaune.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
R.Williamsui įsiminė pasirodymas Kaune.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 9, 2015, 3:47 PM, atnaujinta Jan 7, 2018, 5:17 AM

Lietuvoje R.Williamsas lankėsi pirmą sykį. Mūsų šalį jis įtraukė į savo pasaulinių gastrolių „Let Me Entertain You“ maršrutą. Daugiau apie koncertą Kaune galite paskaityti čia ir čia. Vakar paskelbta, kad šis koncertų turas pratęsiamas – vyks pasirodymai Azijoje, Australijoje ir Naujojoje Zelandijoje.

Šią žinią R.Williamsas paskelbė vaizdo klipu, Rygoje nufilmuotu su vyrų choru „Gaudeamus“. Latvijoje atlikėjui patiko, tačiau dabar aišku, kad Robbie didelį įspūdį paliko ir pasirodymas Kaune.

„Keliauju į šalis, kuriose iki šiol nesu buvęs. Žiūrovų reakcija – nuostabi“, – savo oficialioje interneto svetainėje paskelbė R.Williamsas.

Šiąnakt jis surengė interneto pokalbį su gerbėjais – juose dalyvauti gali specialios mokamos R.Williamso programėlės vartotojai.

Dainininkas sulaukė daug klausimų – apie tai, kaip jaučiasi kartu keliaujantis jo šuo, kokius įspūdžius palieka į sceną kiekvieną vakarą iš publikos pakviečiama mergina.

Robbie gerbėjai domėjosi, kuris iki šiol vykęs gastrolių koncertas jam patiko labiausiai. Iki šiol yra surengti septyni koncertai – Madride, Barselonoje, Paryžiuje, Kaune ir Rygoje.

„Lietuvoje“, – nedvejodamas atsakė R.Williamsas. Tiesa, mūsų šalies pavadinimą jis užrašė su klaida – „Lithunania“. Bet tai nekeičia esmės – akivaizdu, kad koncertu Kaune jis liko patenkintas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.