Išgirskite: kylančios grupės „The Roop“ daina suskambo kitaip

Grupės „The Roop“ lyderis Vaidotas Valiukevičius sako, kad vis populiarėjančiai grupei snausti nėra kada. Norai ir svajonės pasiekiamos tik nenuilstamai ir tikslingai dirbant. Dar vienas svarbus laimės faktorius – suklupus reikia būtinai išsiaiškinti to priežastis ir žengti toliau. Norai ir svajonės mūsų rankose, bent taip tvirtai mano „The Roop“ nariai.

„The Roop“ vasarą žada išleisti pirmąjį minialbumą.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
„The Roop“ vasarą žada išleisti pirmąjį minialbumą.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 10, 2015, 11:44 AM, atnaujinta Jan 7, 2018, 3:49 AM

„Man buvo visada smalsu, kaip kūrinį gali performuoti kiti. Šis noras išsipildė“, – sakė Vaidotas.

„The Roop“ dainai „In My Arms“ remiksus sukūrė du labai skirtingi kūrėjai. Internete jau įkeltas vaizdo įrašas, kuriame galima pamatyti, kaip viskas vyko.

„Remiksą sutikau sukurti, nes pasirodė įdomi daina. Tai, ką daro „The Roop“, jie daro kokybiškai“ – sakė Vilius Tamošaitis–GeraiGerai.

„Pasakyčiau taip – „The Roop“ yra jauna grupė, bet tuo pačiu ir nėra jauna grupė. Tik ką išėjo į eterį, bet visi yra savo srities profesionalai“, – Viliui pritarė ir „Name-free“ narys Linas Šimkus.

Šiuo metu „The Roop“ vaikinai intensyviai repetuoja ir ruošiasi pirmiesiems pasirodymams. Visi, kurie norės pamatyti „The Roop“ gyvai, galės tai padaryti jau birželio mėnesį – Vilniuje vyksiančioje „Kultūros naktyje“.

Vasaros pirmasis mėnuo bus įdomus ir tuo, kad grupė planuoja išleisti minialbumą ir pristatyti dar vieną naują vaizdo klipą.

„Kol gyvenime kaltinau aplinką ir blogą orą, tol mažai kas sekėsi. Kol rodžiau pirštu į kitus, tol nemačiau savęs. Labai džiaugiuosi, kad įvyko vidinis lūžis. Visada lengviau burbėti ir nuleisti rankas. Taip daro apie 95 procentai žmonių. O likusieji 5 procentai keičia pasaulį. Be abejo, pradeda tai daryti nuo savęs“ – mintis dėstė Vaidotas.

Neatsitiktinai ir naujausioje dainoje „In My Arms“ yra paliečiama ši tema. Grupė kviečia pažiūrėti vaizdo įrašą ir pasiklausyti naujausio kūrinio ir jo remiksų. Pavasaris jau atvyko į Lietuvą, laikas naujoms šviežioms mintims:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.