Nauja ugninga Baibos programa sudomino ir O. Pikul-Jasaitienę

Trečiadienio vakarą gyvos muzikos klubas „Tamsta“ buvo kupinas ryškių spalvų, geros nuotaikos ir nuotaikingo skambesio. Čia buvo pristatytas naujausias atlikėjos Baibos projektas „Funk It Up“.

Koncerto akimirka.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo
Koncerto akimirka.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 16, 2015, 2:19 PM, atnaujinta Jan 6, 2018, 4:26 PM

Kartu su profesionalių muzikantų grupe Baiba sukūrė tikrą, 1970-uosius primenantį šou su ryškiais apdarais, fanko muzikos ritmais ir netikėtais siurprizais pristatymo svečiams.

Vakaro programoje šalia gerai žinomų hitų skambėjo ir specialiai daininkei sukurtos dainos, tarp kurių – Baibai skirti kompozitoriaus Vytauto Bikaus ir atlikėjo Sashos Songo kūriniai. Vieną jų, visų netikėtumui, pristatė Baibos ir Sashos Songo duetas. „Manau, kad fanko stilius idealiai tinka Baibai. Ji nuolat spinduliuoja energiją ir yra labai charizmatiška asmenybė, aš ją labai palaikau. Buvo smagu vėl kartu sudrebinti sceną“, – įspūdžiais dalinosi atlikėjas.

Naujausią savo projektą dedikuoti fanko muzikai Baiba pasirinko ne atsitiktinai. „Kiekvienam atlikėjui yra svarbu atrasti save. Manau, kad būtent ši muzika yra tai, kas mane „veža“. O jei atlikėjas myli tai, ką daro, klausytojai tiesiog negali likti abejingi,“ – aiškina dainininkė.

Paklausta apie ateities planus, Baiba atskleidė, jog tikisi, kad laikui bėgant projektas „Funk It Up" tik augs, o dainų sąraše dominuos ne perdirbiniai, bet originalios dainos. „Tikimės, kad ateityje tai bus grandiozinis šou, pripildantis dideles koncertų sales, o šalia Baibos bus gyvo garso grupė ir daugybė šokėjų,“ – viliasi atlikėjų agentūros „Damn Good“ atstovės.

Pasveikinti atlikėjos su projekto „Funk It Up“ premjera susirinko gausus būrys Baibos gerbėjų ir draugų, tarp kurių – atlikėjos vyras Mykolas Serdiukas, Monika Linkytė, Vaidas Baumila ir Oksana Pikul-Jasaitienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.