Premjera: pamatykite dvare nufilmuotą Eglės Jakštytės klipą

E.Jakštytė džiaugiasi, kad pirmoji jos autorinė daina jau turi vaizdo klipą.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo
E.Jakštytė džiaugiasi, kad pirmoji jos autorinė daina jau turi vaizdo klipą.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 16, 2015, 12:00 PM, atnaujinta Jan 6, 2018, 4:50 PM

Neseniai pasirodžiusi ir didelio populiarumo sulaukusi Eglės Jakštytės pirmoji autorinė daina „Aš viena“ pagaliau turi ir vaizdo klipą. Jo gamybą „Zuzi entertainment“ kompanija patikėjo profesionaliai komandai „Gruvi media“.

„Džiaugiamės galėję prisidėti prie šio muzikinio klipo kūrimo. Turėjom ilgą, darbingą filmavimo dieną, kurioje netrūko netikėtumų ir nuotaikingų akimirkų. Esame patenkinti bendru mūsų kūriniu“, – sako „Gruvi Media“ vadovas ir vaizdo klipo režisierius Vilmantas Grubys.

Pasirengimas filmavimui užtruko ne vieną dieną. Visa „Zuzi entertainment“ ir „Gruvi media“ kūrybinė komanda įnirtingai iki pat paskutinės akimirkos dėliojo įvairiausias smulkmenas, kad rezultatas būtų toks, koks yra dabar.

Taujėnų dvare vykęs filmavimas įkalino E.Jakštytę kartu su visa komanda beveik parai, kol galiausiai buvo baigti visi filmavimo darbai. Tiesa, pati Eglė yra labai patenkinta sunkaus darbo vaisiumi.

„Tai pirmasis mano autorinės dainos muzikinis klipas, todėl sudėdama visas mintis ir jausmus tikiuosi, kad klausytojai supras mano perteiktą žinutę“, – įspūdžiais dalijosi Eglė.

E.Jakštytės dainos „Aš viena“ vaizdo klipas – lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.