Vaikinų grupės E.G.O. lyderis – „Chorų karų“ laimėtojų treneris

K.Šliažas (antras iš kairės) įsitikinęs, kad jo suburta grupė E.G.O. gali daug pasiekti.<br>D.Tarėlos nuotr.
K.Šliažas (antras iš kairės) įsitikinęs, kad jo suburta grupė E.G.O. gali daug pasiekti.<br>D.Tarėlos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-04-17 16:34, atnaujinta 2018-01-06 13:10

Niekas nefilmuoja užkulisių, tačiau prie kiekvieno „Chorų karų“ pasirodymo dirba ne viena talentinga siela. Prodiuseris, dainų bei tekstų autorius, o šiandien ir naujai suburtos grupės E.G.O. lyderis Karolis Šliažas „Chorų karus“ į sėkmę vairuoja jau penktus metus.

„Visi chorai, su kuriais dirbau, yra pirmųjų vietų laimėtojai: Kauno Božolė, Kauno Studentiškasis, Alytaus Dežavu. Šiais metai bendradarbiauju su Kauno Plieniniu choru, teko dirbti su Tauragės Auksiniu choru. Kaip ir kasmet, man tai didelė patirtis.

Manau, kad svarbiausia pasirodymo dalis yra muzika, choro ir solistų dainavimo paruošimas. Kuriu muziką, ruošiu chorą – parodau, kaip reikia dainuoti“, – kalbėjo grupės E.G.O. įkūrėjas.

Apie svajonę suburti vaikinų grupę Karolis mąstė ne vienus metus. Būtent televizijos projekte „Chorų karai“ susipažinęs su talentingais atlikėjais, savo svajonę pavertė tikrove ir subūrė grupę E.G.O., kurią sudaro Mantas Sakalauskas (18 m.), Mažvydas Raudonis (19 m.) bei Povilas Žilionis (20 m.).

„Daug metų kuriu muziką kitiems Lietuvos atlikėjams. Penktus metus dalyvauju TV3 projekto „Chorų karai“ veikloje. Tiesiog pribrendo laikas, kai panorau kurti dar arčiau savęs“, –  kalbėjo Karolis.

Per mažiau nei pusmetį nemenką populiarumo kapitalą susikrovusios grupės E.G.O. dainos „Pasauliui, kuris negirdi“ ir „Aukso naktys“ lyderiauja Lietuvos radijo „topuose“. O koncertų gausa ir gerbėjų antplūdžiai prognozuoja vaikinams aukštas pozicijas Lietuvos popscenoje.

„Visai nesvarbu, kas tu toks, kokios tautybės esi, kokiam visuomenės sluoksniui atstovauji, juk tu tas pats žmogus. Dainas kuriu visiems, kurie myli gyvenimą, muziką ir šokį, kam reikia nuvyti blogiausias mintis ir pasisemti jėgų. Kuriu tam, kad jos skambėtų kitų širdyse ir praskaidrintų nuotaiką“, –  kalbėjo grupės E.G.O. lyderis.

Grupės daina „Aukso naktys“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.