V. Baumilą ir M. Linkytę Amsterdame užgriuvo dėmesio banga

Šeštadienį „Eurovizijos“ dalyviai ir gerbėjai rinkosi Olandijos sostinėje – čia surengtas tradicinis šio konkurso atlikėjų koncertas, dažnai vadinamas „mažąja Eurovizija“. Tarp jo dalyvių – ir Lietuvos atstovai Vaidas Baumila ir Monika Linkytė.

V.Baumila ir M.Linkytė sulaukė daug klausimų apie savo santykius ir planus toliau dainuoti kartu.<br>M.Tylos nuotr.
V.Baumila ir M.Linkytė sulaukė daug klausimų apie savo santykius ir planus toliau dainuoti kartu.<br>M.Tylos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

Apr 18, 2015, 4:34 PM, atnaujinta Jan 6, 2018, 11:56 AM

Visi bilietai į vakare klube „Melkweg“ vykusį koncertą – išpirkti dar prieš keletą savaičių. Renginys „Eurovision In Concert“ jau tapo konkurso tradicija – tai lyg savotiška gegužę Vienoje vyksiančio pagrindinio renginio repeticija, kurioje šįkart dalyvavo 24 šalių atstovai (iš 40 dalyvausiančių „Eurovizijoje“).

Dienotvarkė – kaip tikroje „Eurovizijoje“. Prieš vakare rengiamą koncertą – kelios valandos bendravimui su žurnalistais, kurie į šį renginį atvyko iš keliolikos šalių. Tarp žiniasklaidos atstovų – ne tik vien apie „Euroviziją“ rašančių interneto svetainių, bet ir BBC bei dar keleto stambių kanalų žurnalistai.

V.Baumila ir M.Linkytė į Amsterdamą atvyko šeštadienio rytą – ir iškart pateko į žiniasklaidos glėbį.

„Lyginant su ankstesniais metais, lietuviai sulaukia daugiau dėmesio. Labai greitai pasklido žinia, kad Vaidas ir Monika – labai draugiški, laisvai bendraujantys, ne tik gražiai pozuoja nuotraukoms, bet ir turi ką pasakyti. Tai labai svarbu“, – sakė atlikėjus lydintis LRT delegacijos „Eurovizijoje“ vadovas Audrius Giržadas.

Vieną interviu po kito duodantys dainininkai jau spėjo susibičiuliauti su Vokietijos dainininke Ann Sophie, daug bendrauja su britų duetu „Electro Velvet“, su kuriuo spėjo susidraugauti prieš savaitę Rygoje.

„Beje, Vokietijos „eurovizinės“ delegacijos vadovas vakar parašė įdomų laišką. Buvo susitikęs su savo šalies žurnalistais, sakė, kad jie lietuvių dueto dainą vertina kaip vieną geriausių konkurse. Smagu tai girdėti“, – sakė A.Giržadas.

Užsienio žurnalistai lietuvių klausė įprastų dalykų – kaip jie susibūrė į duetą, ar nėra pora asmeniniame gyvenime, ar ketina toliau dainuoti ir kartu.

Iš atlikėjų jie išpešė įdomų pažadą. „Jei laimėsime „Euroviziją“, tada dviese dainuosime nuolat“, – šypsojosi M.Linkytė.

Vakare „eurovizinę“ dainą „This Time“ sudainuosiantys Vaidas ir Monika pramogoms Amsterdame laiko neturės – sekmadienio rytą sugrįš į Vilnių.

„Daug darbų, repeticijų, koncertų. Čia atvyvkome ne ilsėtis, o save pristatyti ir pabandyti laimėti simpatijų“, – sakė V.Baumila.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.