Arvydo Vilčinsko sūnus į sceną žengia Tavis Melody slapyvardžiu

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 21, 2015, 5:33 PM, atnaujinta Jan 6, 2018, 6:38 AM

Dainininkas Tavis Melody – tai ne kartą televizijoje ar įvairiuose koncertuose matomas Tadas Vilčinskas, kadaise su tėvu Arvydu Vilčinsku dainavęs ir retkarčiais vis dar kartu tebedainuojantis dainas „Grįžtu namo“ ar „Atmintį išsaugokim“.

Jau trejus metus Tavis Melody kuria ir dainuoja savo solines dainas.  Šiuo metu atlikėjas radijo stotims pristato savo naujausią dainą „Nereikia žodžio atsiprašau“. Dainos tekstą parašė jaunas, talentingas dainų tekstų autorius Artūras Žilis.

„Mano dainose dominuoja ritmenbliuzo stilius su pop ar šokių muzikos elementais, todėl tekstai man yra labai svarbūs, o rasti talentingą žodžių autorių nėra lengva. Tai turi būti žmogus, kuris jaustų stilių, muziką“, – sako Tavis.

Daug žmonių klausia, kodėl T.Vilčinskas prisistato Tavis Melody slapyvardžiu ir ką jis reiškia.

„Viskas labai paprasta. Tavis – tai mano vardo ir pavardės junginys, o ką reiškia žodis „melody“, klausimų nekyla niekam.

Pasivadinau pseudonimu, nes, manau, neteisinga būtų naudotis kito žmogaus užtarnautu populiarumu – savo tėvo sukurtu sceniniu vardu.

Aš noriu sukurti kažką savo. Ritmenbliuzo stiliaus dainų Lietuvoje nėra daug, todėl man tai ir įdomu. Ši daina yra lyriškoji mano kūrybos pusė. Į ją sudėta daug meilės ir išgyvenimų, tad kviečiu paklausyti ir įvertinti“, – sako Tavis Melody.

Kūrinys „Nereikia žodžio atsiprašau“ – lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.