Naują albumą pristatanti „Siela“ atskleidžia dar vieną jo dainą

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 22, 2015, 1:52 PM, atnaujinta Jan 6, 2018, 5:07 AM

Jau šį penktadienį roko grupės „Siela“ gerbėjai rinksis muzikos klube „Tamsta“, kur išgirs naujo albumo „Širdis. Kryžius. Pasaga“ pristatymo koncertą. Ta proga grupė „YouTube“ svetainėje atskleidė dar vieną dainą „Paukštelis“.

„Ikikoncertinė nuotaika puiki! Grupė ruošiasi, intensyviai repetuoja naujas dainas, todėl bus ir baugu, ir smagu jas pristatyti klausytojams“, – pasakojo grupės lyderis Aurelijus Sirgedas, puse lūpų užsimindamas ir apie galimus siurprizus.

Koncertą sudarys dvi dalys. Pirmoji bus tarsi „Sielos“ muzikinė retrospektyva, kurioje skambės įvairios grupės dainos nuo pat pirmųjų, tokių kaip „Juodo opiumo žemė“, „Tavęs man reikėjo“ ir kitų. O antroje dalyje grupė sugros naujo albumo „Širdis. Kryžius. Pasaga“ dainas ir didžiausius savo pastarųjų metų hitus, tokius kaip „Euforija“ ar „Štormai“.

Pirmuoju albumo „Širdis. Kryžius. Pasaga“ singlu tapo daina „1968“, sulaukusi roko muziką mėgstančių radijo stočių dėmesio. Albumo viršelį sukūrė fotomenininkė Martyna Jovaišaitė, taip pat įamžinusi grupę ir stilingoje fotosesijoje.

Dvyliktojo „Sielos“ albumo „Širdis. Kryžius. Pasaga“ muzikos gerbėjams teko laukti septynerius metus. Ankstesnis studijinis grupės darbas „Euforija“ buvo išleistas dar 2008 metais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.