Tarp Iljos Aksionovo gerbėjų – ir kunigas, ir R. Morkevičius

I.Aksionovo koncerto akimirka.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
I.Aksionovo koncerto akimirka.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 22, 2015, 2:39 PM, atnaujinta Jan 6, 2018, 4:58 AM

Dainininko Iljos Aksionovo pirmasis koncertų turas eina į pabaigą. Liko šį savaitgalį vyksiantys koncertai Šiauliuose ir Klaipėdoje. Į pasirodymus ateina labai įvairaus amžiaus gerbėjai – nuo vaikų iki pensininkų.

Viename koncerte apsilankė kunigas, o Kaune – garsus sportininkas, TV šou „Šuolis“ šių metų laimėtojas Remigijus Morkevičius, kuris po koncerto Iljos muzikiniame profilyje paliko šiltą komentarą: „Koncertas buvo 10 balų, ačiū labai“.

„Labai džiaugiuosi, kad į koncertus susirenka daug žmonių. Kiekvieno pasirodymo metu aš ir visa koncertinė grupė stengiamės klausytojams padovanoti geriausius įspūdžius, maksimaliai perteikti atliekamų kūrinių emocijas“, – sako Ilja.

Kartu su profesionalia muzikantų grupe, gruzinų kilmės dainininke Ingrida Toleikyte, džiazo atlikėja Silvija Pankūnaite ir šiuolaikinio šokio šokėja Greta Grinevičiūte Ilja atlieka 16 kūrinių teatralizuotą koncertinę programą, kurią sudaro įvairių laikų popklasika, džiazo ir popmuzikos kūriniai.

Ilja su atlikėja I.Toleikyte dovanoja pavasarišką savo hito „Greitkelyje“ gyvo skambesio versiją, kurią specialiai įrašė Editos Mildažytės labdaros koncertui „DiaBitės“. Klipas nufilmuotas ant Trijų kryžių kalno:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.