Garsūs Niujorko reperiai „Onyx“ nufilmavo žinią lietuviams

Bene įtakingiausia repo grupė iš Niujorko „Onyx“ gerbėjų prašymu antrą kartą atvyksta į Vilnių. Gegužės 15 d. menų fabrike „Loftas“ jie kartu su lietuvių atlikėjais užkurs didžiausią repo susirinkimą Vilniuje.

„Onyx“ reperiai jau yra viešėję Vilniuje.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo
„Onyx“ reperiai jau yra viešėję Vilniuje.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 23, 2015, 5:25 PM, atnaujinta Jan 6, 2018, 2:14 AM

„Pernai „Onyx“ koncerto metu „Lofte“ patyriau ypatingą jausmą. „Onyx“ gerbėjai savo dievukus sutiko ir palydėjo bene garsiausiai ir aktyviausiai“, – sako koncertų organizatorius Viktoras Diawara.

Jis teigia, kad šio pakartojimo ir šiemet turėtų nepraleisti visi legendinių „Naughty By Nature“, „Jungle Brothers“, „A Tribe Called Quest“, „Gangstarr“ ir, žinoma, pačių „Onyx“ gerbėjai.

„Onyx“ atvykimo į Vilnių proga tamsiame Niujorko skersgatvyje nufilmavo vaizdo kvietimą, skirtą lietuviams. Jau netrukus reperiai leisis į turą po Europą. Jų koncertai gegužės mėnesį yra suplanuoti Didžiojoje Britanijoje, Prancūzijoje, Italijoje, Švedijoje, Kroatijoje ir Lietuvoje.

„Onyx“ garsėja ne tik agresyviais tekstais, bet ir savo elgesiu ant scenos. Pernai po koncerto grupės vadybininkas Kamilas sakė, jog nei technika, nei organizatoriai nenukentėjo tik dėl to, kad reperiams išties labai patiko menų fabrike: „Per 20 grupės karjeros metų pasitaikė labai daug incidentų – jie juk tikri Niujorko gatvės reperiai ir mušeikos“.

„Onyx“ visame pasaulyje yra pagarsėję dėl savo gatvinio įvaizdžio, smarkių dainų tekstų, kriminalinių pašmėžavimų spaudoje ir yra vieni populiariausių reperių. Po pasaulį jie keliauja su asmeniniais apsaugininkais, kurie visų „Onyx“ koncertų metu budi ant scenos.

Karjeros pradžioje į „Onyx“ lygiavosi tokie atlikėjai kaip Eminemas. Iki šiol jis savo dainose išreiškia besąlygišką meilę šiai legendinei JAV Rytų pakrantės grupei.

2014 m. „Onyx“ gerbėjai Lietuvoje dar neprasidėjus pasirodymui skandavo grupės pavadinimą, o viso koncerto metu kartu repavo beveik kiekvieną grupės dainą. Panašios atmosferos tikimasi ir šiemet.

Amerikiečius Vilniuje apšildys eilė lietuviško repo atstovų. Savo pasirodymus jau patvirtino „Dee & Kamy“, Omerta, taip pat pogrindžio repo smarkiausi „Vilnius Massive“, „Z On A“, Ade ir Slem. „Onyx“ kvietimas į koncertą:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.