R. Čivilytei ant scenos talkino ir nėščia R. Ščiogolevaitė

Penktadienio vakarą melomanai rinkosi Vilniaus kongresų rūmuose – savo koncertų serijos „Muzikos kalba“ paskutinį pasirodymą čia surengė viena geriausių Lietuvos popscenos ir roko vokalisčių Rosita Čivilytė.

Koncerto akimirka.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Koncerto akimirka.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-04-24 21:38, atnaujinta 2018-01-05 23:10

„Neramu, bet ir įdomu“, – prieš pasirodymus trijuose Lietuvos miestuose sakė 49-erių atlikėja.

Į pedagogiką ir darbą TV projektuose pasinėrusi atlikėja pastarąjį sykį solinius koncertus rengė prieš maždaug dešimt metų.

„Gal prieš 10 metų pasijutau nepritapusi prie Lietuvos geidžiamos muzikos. Nemaniau, kad galiu keliauti per Lietuvos miestus ir mėginti surinkti publikos. Tai mane pradėjo smaugti, pradėjau ieškoti kitokios veiklos.

Atradau pedagogiką, kuri mane turbūt lydės iki paskutinių muzikinių dienų. Tačiau nedainuoti negaliu. Dar ne viską išdainavau, pasakiau.

Pedagogės darbas manyje atvėrė naujų minčių – jauni žmonės privertė susimąstyti apie daug dalykų. Bandysiu žiūrovams kažką pasakyti kitaip, man tai svarbu“, – prieš šiuos pasirodymus lrytas.lt sakė atlikėja.

Penktadienį vilniečiams ji pristatė programą, kurioje muzika buvo svarbiausia. Jokių nereikalingų blizgučių ar fokusų – tik melodingos dainos, tarp kurių – ir keletas iš būsimojo albumo, kurį Rosita tikisi išleisti dar šiais metais.

Su Rosita ir jos gyvai grojančia grupe pasirodė ir kiti žinomi dainininkai – pagarbos jos talentui neslepiantys Donatas Montvydas ir Rūta Ščiogolevaitė. Nuoširdūs plojimai lydėjo kiekvieną kūrinį.

Ar tai – naujo R.Čivilytės karjeros etapo pradžia?

„Tikiuosi. Azarto yra. Kol kas pamėginau pažiūrėti, kaip žmonės mane priima, kuriuose miestuose turiu auditoriją. Galbūt rudenį tai išsirutulios į ką nors didesnio.

Labai norėčiau įrašyti ir išleisti albumą. Juolab, kaip sakiau, yra anksčiau su prodiuseriu Žeraldu Povilaičiu sukurtų, bet iki šiol neišleistų daugiau nei dešimt dainų. Tik šiek tiek dvejoju, ar jos nėra pernelyg sudėtingos“, – sakė atlikėja.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.