Metų rokeriai „Colours of Bubbles“ pirmą sykį gros Krokuvoje

Grupei „Colours Of Bubbles“ pastarieji dvylika mėnesių – itin aktyvūs.<br>P.Mantauto nuotr.
Grupei „Colours Of Bubbles“ pastarieji dvylika mėnesių – itin aktyvūs.<br>P.Mantauto nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 30, 2015, 1:28 PM, atnaujinta Jan 5, 2018, 9:15 AM

Tituluoti rokeriai „Colours of Bubbles“ šiemet aktyviai koncertuoja Lietuvoje ir už jos ribų. Gegužės 6 dieną grupė gros tarptautiniame studentų festivalyje „Juwenalia – Niepokorni“ Krokuvoje, po kurio kitą dieną vyks tiesiai į menų fabriką „Loftas“, kur pasirodys prieš žymiausią Estijos grupę „Ewert and The Two Dragons“, pasaulinių gastrolių metu pristatinėjančią naujausią savo albumą „Circles“.

„Smagu, kad vėl grįžtame groti į kaimyninę Lenkiją. Ten yra tekę surengti ne vieną koncertą bei dalyvauti keliuose festivaliuose. Tačiau Krokuvoje koncertuoti dar neteko, tad su nekantrumu laukiame pasirodymo“, – kalbėjo „Colours of Bubbles“ vokalistas Julius Aleksovas.

„Tikimės saugiai grįžti iš sentimentų kupinos Lenkijos į „Ewert and The Two Dragons“ albumo pristatymą. Turbūt tai vienas laukiamiausių šio pavasario pasirodymų, nes ne kiekvieną dieną galime džiaugtis proga užlipti ant scenos su bene viena sėkmingiausių Baltijos šalių grupių, kurią be galo vertiname“, – kolegą papildė gitaristas Tomas Grubliauskis.

„Juwenalia – Niepokorni“ yra tradicinis, septintus metus vykstantis tarptautinis studentų festivalis, orientuotas į alternatyvią muziką. Jo istorijoje jau pasirodė apie 170 grupių iš 12-os šalių, tačiau lietuvių grupė koncertuos pirmą kartą.

„Colours of Bubbles“ šių metų M.A.M.A. muzikos apdovanojimuose laimėjo Metų roko grupės statulėlę. Per visą savo muzikinę karjerą „Colours of Bubbles“ surengė daugybę koncertų Lietuvoje ir užsienyje, tačiau pastarieji metai šiauliečiams buvo ypač produktyvūs.

Šią grupę koncertuoti kartu kvietėsi anglai „Crystal Fighters“, škotai „Glasvegas“, danai „WhoMadeWho“. Pavasarį „Colours of Bubbles“ išleido ir koncertiniu turu pristatė savo debiutinį albumą „Inspired by a True Story“ su hitais tapusiais kūriniais „Phoenix“, „Home“, „Hiding“, „Flags“. Rokeriai grojo didžiausiuose šalies festivaliuose „Galapagai“, „Karklė“, „Loftas Fest“ ir „Granatos Live“.

Spalį „Colours of Bubbles“ pirmieji iš lietuvių pasirodė festivalyje „Lost in Music“ Tamperėje (Suomijoje), surengė koncertą Tartu (Estijoje), o kovą koncertavo Taline.

„Colours of Bubbles“ pasirodymas M.A.M.A. ceremonijoje:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.