Latvių grupė savo dainą nufilmavo prie Vilniaus vienuolyno

Latvių grupė „The Pink Elephant“ gyvuoja nuo 2013-ųjų.<br>P.Viksnos nuotr.
Latvių grupė „The Pink Elephant“ gyvuoja nuo 2013-ųjų.<br>P.Viksnos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-05-03 19:34, atnaujinta 2018-01-05 02:53

Muzikinis vaizdo klipų kanalas „Vilnius Temperature“ pristato naujausią vaizdo klipą, kuriame įamžino jaunuosius psichodelinio roko atstovus iš Latvijos – „The Pink Elephant“.

Klipas nufilmuotas vakare, prie par Vilniaus senamiestyje esančio Visų Šventųjų vienuolyno. Grupė specialiai šiam klipui atvažiavo iš Rygos, kad atliktų dainą „Sunshine‘s Brother“. Jų pasirodymo metu oras buvo įšilęs iki septynių laipsnių.

„Vilniaus senamiestyje esantis vienuolyno koridorius dvelkė svajinga nuotaika, į kurią mes bandėme įsijausti ir perteikti ją klipe. Patirtis filmuojantis su Vilniaus Temperatūros komanda buvo nuoširdi ir tikra“, – įspūdžiais dalijosi grupė.

„The Pink Elephant“ yra keturių latvių jaunuolių grupė iš Rygos. Gitaristų Edvardo Broderio ir Rūdolfo Ozolo, bosisto Alberio Levico ir Kalvio Sležio projektas gyvuoja nuo 2013 metų. Grupės skambesys pasižymi gamtos persmelktu psichodeliniu roku su bliuzo elementais. Dainos dažnai praturtinamos svajingais gitaros rifais bei „banguojančiais“ vokalais.

Vilniuje nufilmuota latvių grupės daina – lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.