Britney Spears ir Iggy Azalea pristatė naują bendrą dainą

Britney Spears ir Iggy Azalea pristatė naują bendrą kūrinį.
Britney Spears ir Iggy Azalea pristatė naują bendrą kūrinį.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 4, 2015, 11:54 AM, atnaujinta Jan 5, 2018, 1:49 AM

Iš pelenų pakilusi popdievaitė Britney Spears ir skandalingoji reperė Iggy Azalea pagaliau pristatė savo bendrą kūrinį. Pirmadienį internete buvo oficialiai išplatinta jų daina „Pretty Girls“.

Dar balandžio pradžioje vyko šios dainos „Pretty Girls“ klipo filmavimas. Tada internautai nesaldžiai pašiepė B.Spears, komentuodami, kad komentuodami, kad 33-ejų podievaitė nusprendė prisiminti jaunystę.

Paparaciai nutekino nuotraukas, kuriose Britney įsispraudusi į plėšytus džinsus su žemu juosmeniu ir apsivilkusi leopardų kailio raštų pilvo nedengiančią palaidinę. Tik štai prieš 15 metų turėto stangraus pilvuko čia – nė kvapo.

Kartu su repere Iggy Azalea (24 m.) Britney, regis, persikėlė į aštuntąjį dešimtmetį. Tiesa, šis keistokas atlikėjų įvaizdis buvo sukurtas tik jųdviejų bendros dainos „Pretty Girls“ vaizdo klipo filmavimams.

Kaip ir klipo filmavimo nuotraukos, taip ir pats kūrinys į internetą buvo nutekintas kiek anksčiau nei planuota jį pristatyti. Tad neliko nieko kito, kaip ją pristatyti oficialiai. Netrukus turėtų būti pristatytas ir pats „Pretty Girls“ muzikinis klipas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.