Rygoje koncertuos lietuvius sužavėjęs britas Jamesas Arthuras

J.Arthuras pernai koncertavo Vilniuje.<br>Koncerto rengėjų nuotr.
J.Arthuras pernai koncertavo Vilniuje.<br>Koncerto rengėjų nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-05-05 12:15, atnaujinta 2018-01-04 22:52

Britų dainininkas Jamesas Arthuras prie Baltijos krantų sugrįžta su specialia akustine programa. Pernai jo turas vyko visose trijose Baltijos šalyse, o šiemet vienintelis ir išskirtinis jo koncertas yra suplanuotas Rygoje, jau birželio 18 dieną Dauguvos koncertų salėje.

Britų talentas J.Arthuras nustebino ir sujaudino žiūrovus dalyvaudamas televizijos laidoje „X Faktorius“. Netrukus apie jo sėkmės istoriją išgirdo ir visas pasaulis.

„Laimėjęs „X Faktorių“ nežinojau kaip saugiai pereiti iš buvimo niekuo iki žmogaus, kuris turi didelį tikslą. Džiaugiuosi, kad mano mažoji sesė žiūri į mane kaip į pavyzdį“, – apie neįtikėtiną sėkmę pasakoja pats J.Arthuras.

Jo kelias į žvaigždes įkvėpė milijonus žmonių aplink pasaulį. Atlikėjo unikalus ir lengvai įsimenamas balsas, atliekant tokius hitus kaip „Impossible“, „Recovery“, „You’re Nobody ‘Till Somebody Loves You“, padėjo atlikėjui pelnyti klausytojų ir muzikos ekspertų pripažinimą.

Dabar Jamesas mėgaujasi pripažinimu ir iš pasaulinio garso kolegų. Jis jau yra dirbęs su Emeli Sande (bendras kūrinys „Roses“), Nicole Scherzinger („Make You Feel My Love“ pasirodymas), Edu Sheeranu ir daugeliu kitų muzikantų.

„Jis yra neįtikėtinas talentas, kuris įnirtingai dirbo kurdamas savo debiutinį albumą. Nuo pat pradžių žinojau, kad jis bus ta grietinėlė, kurią yra malonu nugriebti“, – apie Jameso talentą kalba N.Scherzinger, kuri „X Faktoriuje“ buvo atlikėjo mentorė.

Pirmą kartą Baltijos šalyse J.Arthuras apsilankė 2014 metais. Tada jis sutraukė sausakimšas koncertų sales Taline, Rygoje ir Vilniuje. Pirmieji šimtai bilietų į jo pasirodymus buvo parduoti per pirmąsias prekybos valandas kiekvienoje Baltijos šalyje.

Dar pernai turo metu J.Arthuras pažadėjo sugrįžti į vieną iš šių šalių, kad sugrotų mums savo kiek kitokią, intymesnę programą. J.Arthuro atliekama daina „Impossible“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.